The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Kazık değil mızrak resmenOwww kazık
savaş mızrağı
Kazık değil mızrak resmenOwww kazık
Eminim vardır. Burası Türkiye. Cahillik oranı yüksek bu ülkedeÖle biri daha dünyaya gelmedi
daha demin beni dolandırdılar hiç bir şey demeden ne kötü kalpli ************* insanlar bunlar vb vb diyen siz değil miydinizRez alın 1 hafta içinde bir enayi ye 10.500
Satcam
İnşallah o pc yi senden almaz.Eniştemin arkadaşı öç ariodu adamın 12 bin kadar parası var PC den hiç anlamıyor ona kitlicem ve buraya mutluyum die konu açmak istiyorum jdjdjdjfjf
YazıkEniştemin arkadaşı öç ariodu adamın 12 bin kadar parası var PC den hiç anlamıyor ona kitlicem ve buraya mutluyum die konu açmak istiyorum jdjdjdjfjf
EBA CANAVARIRez alın 1 hafta içinde bir enayi ye 10.500
Satcam
dasdsadsadKazık değil mızrak resmen
savaş mızrağı
Karaktersizlik...Eniştemin arkadaşı öç ariodu adamın 12 bin kadar parası var PC den hiç anlamıyor ona kitlicem ve buraya mutluyum die konu açmak istiyorum jdjdjdjfjf
Bana değmeyen yılan bin yaşasın psikolojisi çok yanlışdaha demin beni dolandırdılar hiç bir şey demeden ne kötü kalpli ************* insanlar bunlar vb vb diyen siz değil miydiniz
umarım yoktur.Var
Eminim vardır. Burası Türkiye. Cahillik oranı yüksek bu ülkede
Satılmasa emin olun bu tarz fiyatlara denk gelmezdik. Bahsettiğimiz köklü bir firma.Var
Eminim vardır. Burası Türkiye. Cahillik oranı yüksek bu ülkede