Yemin ederim bende de aynısı oluyorBeyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyolan bu
arkadaşınla oynarsan sıkılmayabilirsin bende boş boş video izliyorum sabah akşam pc kasıyor diye fakat yeni pc alacağım onda ne yapıcam tek başıma kalınca onu bilmiyorum :/Beyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyolan bu
Haftaya da hasteneye.Çık dışarı arkadaşlarla bi halı saha yap kendine gelirsin
Evde boş oturma. Kendini geliştir.Beyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyo bu
Aga evde cok kaldiysan normal bişey insan bi sure sonra bunaliyor bi disari cik gez arkadaslarinla bulus ne rahatlarsin vallaBeyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyo bu
Her zaman yanında birisi olmayacak. Üniversite sınavına da birisiyle birlikte çözmeyeceksin.reis ben bi atılcam zatende tek olmaz bi arkadaşımı falan ikna etmeye çalışırım tek olunca hiçbişi yapmak istemiyorum