Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

Reaksiyon skoru
58
Beyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyo bu

Beyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyolan bu
arkadaşınla oynarsan sıkılmayabilirsin bende boş boş video izliyorum sabah akşam pc kasıyor diye fakat yeni pc alacağım onda ne yapıcam tek başıma kalınca onu bilmiyorum :/

Benimde, ama annemler bi yandan dershaneye git diyor bi yandan spora git diyor, ama PUBG Mobile var Allah'tan

Aynısı bendede var.Bilgisayar ile her imkanım var ama canım bişey istemiyor.Sebebinin kesinlikle dışarı çıkıp arkadaşlarla vs. gezip tozmamak olduğunun farkındayım açıkcası.Evde bunalmış durumdayım.Kuzenlerim gelicek 1-2 haftaya o zaman durumum düzelir büyük ihtimal.

Beyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyo bu
Aga evde cok kaldiysan normal bişey insan bi sure sonra bunaliyor bi disari cik gez arkadaslarinla bulus ne rahatlarsin valla

reis ben bi atılcam zatende tek olmaz bi arkadaşımı falan ikna etmeye çalışırım tek olunca hiçbişi yapmak istemiyorum
Her zaman yanında birisi olmayacak. Üniversite sınavına da birisiyle birlikte çözmeyeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,486
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri