Beyler son günlerde canım hiçbişi yapmak istemiyor çok fazla oyunum var fps sıkıntım falan hiçbişi yok ama hiçbişi yapomak istemiyorum neden oluyo bu
öyle çok haklısın ama sen bi işi bi arkadışınlamı yapsan eğlenceli olur tek başına mıHer zaman yanında birisi olmayacak. Üniversite sınavına da birisiyle birlikte çözmeyeceksin.
reis top alacaz alamıyok bende anlamadımHocam kendinize hobi edinin spora veyahut fitnessa gidebilirsin![]()
Her ikisinin ayrı bir zevki var.öyle çok haklısın ama sen bi işi bi arkadışınlamı yapsan eğlenceli olur tek başına mı
öyle çok haklısın ama sen bi işi bi arkadışınlamı yapsan eğlenceli olur tek başına mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis top alacaz alamıyok bende anlamadım
photoshop yapıyım diyorum gelişemiyorum instagram sayfadaburs alıyorum
yani bilgisayar oynayarak hiçbişi yapmadan aylık 300 miss
burs alıyorum
yani bilgisayar oynayarak hiçbişi yapmadan aylık 300 miss
babam izin vermio la futbol klubünde oynuyodum babam aldı beniHocam illa arkadaşların ile gideceğin diye bir şey yok fitnessa gidersen yeni arkadaşlar ve dostlar edinirsin ve sosyalleşmen senin için önemi var bende futbol klübüne gidiyorum önceden kimseyi tanımıyordum ama ondan sonra senin kardeşlerin ve dostların oluyorlar![]()
reis bu arada kolay gelsinphotoshop yapıyım diyorum gelişemiyorum instagram sayfada
babam izin vermio la futbol klubünde oynuyodum babam aldı beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bu arada kolay gelsin