Saints row, just cause, mafiaGta tarzı hikayeli oyunlar arıyorum.
Saints row, just cause, mafiaGta tarzı hikayeli oyunlar arıyorum.
Bakacağım teşekkürlerSaints row, just cause, mafia
Beleş brawhalla var 2D arklarla sarar sistem gereksinimleri baya düşükTeşekkürler
the witcher 2-3 de çok önerilyor ama indirim bitti alınmaz gibi bu fiyata 15 liraya geliyordu 2siBakacağım teşekkürler
Şimdi 100 ü gecikme herhaldeBeleş brawhalla var 2D arklarla sarar sistem gereksinimleri baya düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:
the witcher 2-3 de çok önerilyor ama indirim bitti alınmaz gibi bu fiyata 15 liraya geliyordu 2si
Payday 2 ve sniper elite serisi———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez
Oynadığınız oyunları önerirseniz sevinirim.
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
100ü gecikme derken?Beleş brawhalla var 2D arklarla sarar sistem gereksinimleri baya düşük
the witcher 2-3 de çok önerilyor ama indirim bitti alınmaz gibi bu fiyata 15 liraya geliyordu 2si
Şimdi 100 ü gecikme herhalde
Witcher 3———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez
Oynadığınız oyunları önerirseniz sevinirim.
oyunun amacını açıklayarak önerirseniz iyi olur. Sepetimde RDR2, CP 2077 ve Mafia Dfntv Edition var. Önermeyin lütfen
(steam hesabını atmak isteyen konuşma kısmından atabilir onun içindende seçebilirim)
Pardon yanlış yazmışım 100TL yi geçiyor fiyat Witcher 2 - 3 alırsanSniper eliteye bakacağım.
Payday veya brawlhalla tarzı pek sevmem yani gta tarzı daha çok severim araba oyunları falan otobüs tır o tarz
100ü gecikme derken?
Pardon yanlış yazmışım 100TL yi geçiyor fiyat Witcher 2 - 3 alırsan
Witcher bana pek uygun değil yaWitcher 3
Ona da bakacağım düşünüyorumAsetto corsada öneriliyor
Güzel bir oyuna benziyorsniper elite 5