Benim için diyorsanız tüm serilerini oynadım hocam. Kütüphanemde bulunuyor.FARCRY 6 olabilir belki.
İlk oyunu hatırlıyorum sanki bir yere giriyorduk güvenlik falan atlatıp değil mi?İlk serisini hiç incelemedim fakat ilk oyunu oynamadan direk 2.ci oyuna atlamam doğru olur mu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikaye bakımından.
5 almayı düşünüyorumFARCRY 6 olabilir belki.
Bilmiyorum hiç oynamadım.İlk oyunu hatırlıyorum sanki bir yere giriyorduk güvenlik falan atlatıp değil mi?
5 ve New Dawn'ı koy sepete. İkisi bağlantılı çünkü.İlk oyunu hatırlıyorum sanki bir yere giriyorduk güvenlik falan atlatıp değil mi?
5 almayı düşünüyorum
olabilir.İlk oyunu hatırlıyorum sanki bir yere giriyorduk güvenlik falan atlatıp değil mi?
5 almayı düşünüyorum
TamamdırBilmiyorum hiç oynamadım.
5 ve New Dawn'ı koy sepete. İkisi bağlantılı çünkü.
Sepetiniz benimde işime yararSepetim bu şekilde oldu ek olarak Sekiro'yu aldım. Alternatif önerileriniz var ise alırım.
Dying Light 2'nin DLC paketini almıştım fakat iade ettim çünkü 13 Ekim'de çıkacakmış.Sepetiniz benimde işime yarar
Ben de bakacağım ona. Ben daha fazla oyun arıyorum da pek öneren kalmadı eskisi gibi.Dying Light 2'nin DLC paketini almıştım fakat iade ettim çünkü 13 Ekim'de çıkacakmış.
Dying Light 2'yi yan etkinlikleriyle oynayacağım diyorsan kesinlikle al.Ben de bakacağım ona. Ben daha fazla oyun arıyorum da pek öneren kalmadı eskisi gibi.
Konu başında yazdığım mesaja uygun oyunlar arıyorum aslında. Aklımda saints row var.Dying Light 2'yi yan etkinlikleriyle oynayacağım diyorsan kesinlikle al.
Metacritic puanı çok düşük ben de baktım da.Konu başında yazdığım mesaja uygun oyunlar arıyorum aslında. Aklımda saints row var.