Fazlasıyla iyi ama araba mekaniği yok. Açık dünyalı ve araba mekaniği istiyorsan breakpoint ve wildlands a bakabilirsin. The crew2 200 küsur fiyatı hak etmiyor şu an indirimde bayağı düşüyor.Sprinter Cell Blacklist almayı düşünüyorum . Nasıl sizce?
Gizlilik oyunlarını severim aslında. Bana uyuyor sprinter cell.Fazlasıyla iyi ama araba mekaniği yok. Açık dünyalı ve araba mekaniği istiyorsan breakpoint ve wildlands a bakabilirsin. The crew2 200 küsur fiyatı hak etmiyor şu an indirimde bayağı düşüyor.
Alacağım.Spiderman öneririm
Ben almıştım süper oyun bide ben öyle pek fazla oyun sevmeyen bir olarak gta 4 beni resmen çekti bence alınmalı al alİndirimde 32,70 gibi bir şey oluyor dlcleri de güzel ama ben hep ana hikaye yarım bırakmıştım bilgisayarımdan dolayı şu an tam gaz oynuyorum. Ana hikaye bitince dlcler geçecem
Sepetimde çok oyun var aslında. Birkaç oyunu çıkarıp almayı düşünüyorum. Bilgisayarım ısınma sorunu var onu halledip alacağım.Ben almıştım süper oyun bide ben öyle pek fazla oyun sevmeyen bir olarak gta 4 beni resmen çekti bence alınmalı al al
Değer.Sepetimde çok oyun var aslında. Birkaç oyunu çıkarıp almayı düşünüyorum.
Ben hep 25fps oynuyordum onu düzelttim artık düzgün grafiklerle 45-60 oynayabiliyorum. Efsane oyundurSepetimde çok oyun var aslında. Birkaç oyunu çıkarıp almayı düşünüyorum. Bilgisayarım ısınma sorunu var onu halledip alacağım.
Benim sorun pc ile alakalı sanırım. İşlemci 92 dereceyi görüyor. Ekran kartı ise 75 hemde aynı oyunda aynı anda.Ben hep 25fps oynuyordum onu düzelttim artık düzgün grafiklerle 45-60 oynayabiliyorum. Efsane oyundur
Hava akışı kötüdür. İşlemci fanı tam takılmamış da olabilir veya termal macun değişimi lazımdırBenim sorun pc ile alakalı sanırım. İşlemci 92 dereceyi görüyor. Ekran kartı ise 75 hemde aynı oyunda aynı anda.
Bilgisayarı daha 1 ay önce aldım. Diğer kullananlarda böyle bir sorun yok herhalde. Oyunları ultra da oynanamak lazım.Hava akışı kötüdür. İşlemci fanı tam takılmamış da olabilir veya termal macun değişimi lazımdır