TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
evet ama bir oyunla kar edemezsin 3 5 için uğraşmayada değmez gibiöyle kasılıyor mu
evet ama bir oyunla kar edemezsin 3 5 için uğraşmayada değmez gibiöyle kasılıyor mu
Benim telefon çok kötüydü ondan olabilir. Ama normal bir uygulamadan daha çok yavaşlatıyorduYavaşlatıyorsa sıkıntı
Tabi 2 karta sahip olan bir oyundan ne bekliyorumki bende. O 2 kartın ikisinide aldım oyun bitti. Çok basitti. İşte kar sttirecek oyunlar arıyorumevet ama bir oyunla kar edemezsin 3 5 için uğraşmayada değmez gibi
tavsiye etmiyorum ama rehberlerde vardı oyunlarTabi 2 karta sahip olan bir oyundan ne bekliyorumki bende. O 2 kartın ikisinide aldım oyun bitti. Çok basitti. İşte kar sttirecek oyunlar arıyorum
Bakarım. Ama şu zupa kafam takıldı. 2 kartlık bir oyun olurmu hocam? @TinerciAlpertavsiye etmiyorum ama rehberlerde vardı oyunlar
o zaman uzak durmak lazım.Benim telefon çok kötüydü ondan olabilir. Ama normal bir uygulamadan daha çok yavaşlatıyordu
neden bahsediyorsun tam olarak?valla bunu en son lol konusunda 4 5 yıl önce yapmıştım o kadar ciddiye bindirdiler mi konuyu ya
hocam ben konuyu oyun önerisi olarak açmıştım ondan bahsediyorda sonradan bi sorun olduğunu görünce konuyu değiştirdim o sorunu çözmeye çalışıyoruzneden bahsediyorsun tam olarak?