Neler Yeni

Idle Master'dan ne kadar kazandım ?

Avolay

80+ Gold

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Forumdaki @Emir Aydın adlı kardeşimiz bir rehber açmıştı 2-3 gün önce idle master nasıl kullanılır bende sayesinde ne kadar kazandım onu anlatıcam ve hangi oyunları aldıgımı söyleyeceğim.
İlk olarak aldıgım oyunları yazayım
Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
JRPG bundle bunların toplamı 6,62 tuttu elimde 3,51 para arttı
kartların fiyatını buradan baktım yaklaşık 2.5 saatte bütün kartlar düştü sattıgımda ise elime geçen para cebimde kalan para ile birlikte 16,74 oldu. hesabım iyi değil ama yaklaşık şu 7 oyundan (jrpg bundle 3 oyuna sahip) 7,50-8,50 TL kazandım şimdi elimde 16,74 var ve başka oyunlar da alıcam kart için bugün saat 16.30 civarı araştırdım steam.tools dan oyunlara ve garanti kar getirecek oyunlar şunlar
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
bu yazdıgım oyunları şimdi alıyorum size de öneriyorum tabi yarın sabah güncellerim ne kadar geçti elimde diye hepsinin toplam fiyatı 10,62 elimdeki 16,74 ile 6,12 kalıcak yarın güncelleyecem ne kadar kazandım diye
Gelen para yetmedi mi ? Açgözlüsünüz paraya doymuyor musunuz ? 2 saat geçmeden iade edin idle masterda bende 1-1.5 saate düşüyor neredeyse bütün kartlar
Konuyu yanlış yere açtıysam affola
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam moderatörmüş yeni fark ettim :D @Emir Aydın abi ban atma
Lan ben 4-5 tl kazandım oyun aldım şimdi ondan kasamıyorum zarara girdim şimdi item satarak kardayım

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
dc versem öğretirmisin ?
burdan her şeyi öğrenebilirsin bol kazançlar

Lan ben 4-5 TL kazandım oyun aldım şimdi ondan kasamıyorum zarara girdim şimdi item satarak kardayım
valla piyasa oynak kartlarda baktın düşüyor kartların fiyatı zarardasın madem zarara girecen sakla acelesi yok dursun kartlar bende olan bir kaç kart daha dün 1.5-2 tl arası iken şuan 70 tl civarında tutuyorum yükselsin şuan zarar o kartlar için ya daha da batıcam hemen satarak yada bekleyecem yükselmesini

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
burdan her şeyi öğrenebilirsin bol kazançlar

valla piyasa oynak kartlarda baktın düşüyor kartların fiyatı zarardasın madem zarara girecen sakla acelesi yok dursun kartlar bende olan bir kaç kart daha dün 1.5-2 TL arası iken şuan 70 TL civarında tutuyorum yükselsin şuan zarar o kartlar için ya daha da batıcam hemen satarak yada bekleyecem yükselmesini
zup serisi aldım ondan kastım ama zarara düşmemin sebebi oyunlardan kart alıp level atladım yani onlardan zarardayım yoksa 5-10 tl kardaydım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumdaki @Emir Aydın adlı kardeşimiz bir rehber açmıştı 2-3 gün önce idle master nasıl kullanılır bende sayesinde ne kadar kazandım onu anlatıcam ve hangi oyunları aldıgımı söyleyeceğim.
Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
kartların fiyatını buradan baktım yaklaşık 2.5 saatte bütün kartlar düştü sattıgımda ise elime geçen para cebimde kalan para ile birlikte 16,74 oldu. hesabım iyi değil ama yaklaşık şu 7 oyundan (jrpg bundle 3 oyuna sahip) 7,50-8,50 TL kazandım şimdi elimde 16,74 var ve başka oyunlar da alıcam kart için bugün saat 16.30 civarı araştırdım steam.tools dan oyunlara ve garanti kar getirecek oyunlar şunlar
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
bu yazdıgım oyunları şimdi alıyorum size de öneriyorum tabi yarın sabah güncellerim ne kadar geçti elimde diye hepsinin toplam fiyatı 10,62 elimdeki 16,74 ile 6,12 kalıcak yarın güncelleyecem ne kadar kazandım diye
Gelen para yetmedi mi ? Açgözlüsünüz paraya doymuyor musunuz ? 2 saat geçmeden iade edin idle masterda bende 1-1.5 saate düşüyor neredeyse bütün kartlar

Emir aydın asla kardeş diye çağrılamaz.
Bunu yaparsan FBİ , CIA , SWAT , Pendik Emliyeti , MİT , PÖH , JÖH kapına dadanabilir .
Hakları sakldırı.
Bilmem ne yılı-2021
DA Arşivi iyi forumlar diler.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
zup serisi aldım ondan kastım ama zarara düşmemin sebebi oyunlardan kart alıp level atladım yani onlardan zarardayım yoksa 5-10 TL kardaydım
şuan bütün zup'lar kar getirmiyor anlık olarak zup 9 f ve s kar getiriyor diğelrerinin kartları düşüşte ilerde yükselirse alırım bende onları

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
şuan bütün zup'lar kar getirmiyor anlık olarak zup 9 f ve s kar getiriyor diğelrerinin kartları düşüşte ilerde yükselirse alırım bende onları
F Var S var ve 8 var 9 alıcam şimdi

Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker

Diggles: The Myth of Fenris nasıl ya bu kadar kazandırıyor mu
1625091782866.png

ve oyunun kartlarına nereden bakacağım

Son düzenleme:

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
F Var S var ve 8 var 9 alıcam şimdi

Diggles: The Myth of Fenris nasıl ya bu kadar kazandırıyor muAlıntıyı görüntüle

ve oyunun kartlarına nereden bakacağım
B kartlar S oyunun magazasına atar M ve E ye bakmana gerek yok

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
1 TEMMUZ saat 7.30 civarı
2. gün için alacagım oyunları yazmıştım dün şunları
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
hesapta bir hata yapıp 1-2 oyundan zarar etsemde toplam paramı 20,37 ye çıkardım anlayacagınız hesaplama bir tık bozuk olsa da bu kart işinde para var
1 TEMMUZ saat 9.26
arkadaşlar battım sanırım ben :D gaza gelip 8 tllik oyun aldım kartlarının her biri en az 3-3.5 TL ediyordu ama oyunun kart hakkı yokmuş fiğşsdklaşflsdkfaşsl 20 TL den 11 TL ye düştüm parlak kart çıktı 15 TL lik ama satılacagını hiç sanmıyorum 10 TL ye koydum giderse dengelenir gitmezse ilk başladıgım noktaya geldim işin özü gaza gelmeyin benim gibi iki taşın arasında kalırsınız yoksa :D
geri iade talebi oluşturdum inş iade olur
son aldığın oyunun ismi ne bizde almayalım birde kart hakkı olup olmadığına nereden bakabiliriz.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
son aldığın oyunun ismi ne bizde almayalım birde kart hakkı olup olmadığına nereden bakabiliriz.
steam.tools dan card kısmına gir oyunun ismini sağ üst arama kısmına yaz arama kısmında oyun cıkmıyorsa kartları yok demektir yada oyunun direk magazasından bakabilirsin son oyunlarda zarar ettiren oyunu tespit edemedim tam ama kesin para getiren oyun şu oldu
Adorable witch bu oyun oldu indirimsiz almış olmama ragmen fena kar getirdi az çok dengeledi diyebilirim

steam.tools dan card kısmına gir oyunun ismini sağ üst arama kısmına yaz arama kısmında oyun cıkmıyorsa kartları yok demektir yada oyunun direk magazasından bakabilirsin son oyunlarda zarar ettiren oyunu tespit edemedim tam ama kesin para getiren oyun şu oldu
Adorable witch bu oyun oldu indirimsiz almış olmama ragmen fena kar getirdi az çok dengeledi diyebilirim
Bu oyunu da öneririm 5 karttan 3'ü oyunun parasını direk karşılıyor geri kalan 2si ise oyunun fiyatını zarara sokuyor şansına güveniyorsan satın al 2-3 tl kazanırsın ben kumar oynadım 2 tane 1.5 tl lik 1 tane de 50 kuruşluk geldi kar ettim

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Bu oyunu da öneririm 5 karttan 3'ü oyunun parasını direk karşılıyor geri kalan 2si ise oyunun fiyatını zarara sokuyor şansına güveniyorsan satın al 2-3 TL kazanırsın ben kumar oynadım 2 tane 1.5 TL lik 1 tane de 50 kuruşluk geldi kar ettim
puzzle poker ve jprg oyununu aldım onlardan kart düşsün oyunları iade edip dediğiniz oyunu alıcağım

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
puzzle poker ve jprg oyununu aldım onlardan kart düşsün oyunları iade edip dediğiniz oyunu alıcağım
o ikisi temiz kar getiriyor şuanlık zup 8 f ve s ye bakın diğerlerini sonra alırsınız şuanlık 8 f s kartları yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,309
Üyeler
165,966
Son üye
Hande
Top Bottom