Idle Master'dan ne kadar kazandım ?

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,123
Forumdaki @Emir Aydın adlı kardeşimiz bir rehber açmıştı 2-3 gün önce idle master nasıl kullanılır bende sayesinde ne kadar kazandım onu anlatıcam ve hangi oyunları aldıgımı söyleyeceğim.
İlk olarak aldıgım oyunları yazayım
Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
JRPG bundle bunların toplamı 6,62 tuttu elimde 3,51 para arttı
kartların fiyatını buradan baktım yaklaşık 2.5 saatte bütün kartlar düştü sattıgımda ise elime geçen para cebimde kalan para ile birlikte 16,74 oldu. hesabım iyi değil ama yaklaşık şu 7 oyundan (jrpg bundle 3 oyuna sahip) 7,50-8,50 tl kazandım şimdi elimde 16,74 var ve başka oyunlar da alıcam kart için bugün saat 16.30 civarı araştırdım steam.tools dan oyunlara ve garanti kar getirecek oyunlar şunlar
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
bu yazdıgım oyunları şimdi alıyorum size de öneriyorum tabi yarın sabah güncellerim ne kadar geçti elimde diye hepsinin toplam fiyatı 10,62 elimdeki 16,74 ile 6,12 kalıcak yarın güncelleyecem ne kadar kazandım diye
Gelen para yetmedi mi ? Açgözlüsünüz paraya doymuyor musunuz ? 2 saat geçmeden iade edin idle masterda bende 1-1.5 saate düşüyor neredeyse bütün kartlar
Konuyu yanlış yere açtıysam affola
adam moderatörmüş yeni fark ettim :D @Emir Aydın abi ban atma
1 TEMMUZ saat 7.30 civarı
2. gün için alacagım oyunları yazmıştım dün şunları
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
hesapta bir hata yapıp 1-2 oyundan zarar etsemde toplam paramı 20,37 ye çıkardım anlayacagınız hesaplama bir tık bozuk olsa da bu kart işinde para var
1 TEMMUZ saat 9.26
arkadaşlar battım sanırım ben :D gaza gelip 8 tllik oyun aldım kartlarının her biri en az 3-3.5 tl ediyordu ama oyunun kart hakkı yokmuş fiğşsdklaşflsdkfaşsl 20 tl den 11 tl ye düştüm parlak kart çıktı 15 tl lik ama satılacagını hiç sanmıyorum 10 tl ye koydum giderse dengelenir gitmezse ilk başladıgım noktaya geldim işin özü gaza gelmeyin benim gibi iki taşın arasında kalırsınız yoksa :D
geri iade talebi oluşturdum inş iade olur

KOYMAYI UNUTMUŞUM !

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2347942269 bu linke girip kart düşüren oyunları kontrol edebilirsiniz hızlıca ben 20 dk da 15 den fazla oyun buldum kar getiren

Son düzenleme:
Hentai oyunları o.O2

Forumdaki @Emir Aydın adlı kardeşimiz bir rehber açmıştı 2-3 gün önce idle master nasıl kullanılır bende sayesinde ne kadar kazandım onu anlatıcam ve hangi oyunları aldıgımı söyleyeceğim.
Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
kartların fiyatını buradan baktım yaklaşık 2.5 saatte bütün kartlar düştü sattıgımda ise elime geçen para cebimde kalan para ile birlikte 16,74 oldu. hesabım iyi değil ama yaklaşık şu 7 oyundan (jrpg bundle 3 oyuna sahip) 7,50-8,50 TL kazandım şimdi elimde 16,74 var ve başka oyunlar da alıcam kart için bugün saat 16.30 civarı araştırdım steam.tools dan oyunlara ve garanti kar getirecek oyunlar şunlar
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
bu yazdıgım oyunları şimdi alıyorum size de öneriyorum tabi yarın sabah güncellerim ne kadar geçti elimde diye hepsinin toplam fiyatı 10,62 elimdeki 16,74 ile 6,12 kalıcak yarın güncelleyecem ne kadar kazandım diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vpn açmadan malum işi bitirdin mi ? hentai oyunları iimiş

Zup! F
Zup! S
Over The Dream
Fly O'Clock
kartların fiyatını buradan baktım yaklaşık 2.5 saatte bütün kartlar düştü sattıgımda ise elime geçen para cebimde kalan para ile birlikte 16,74 oldu. hesabım iyi değil ama yaklaşık şu 7 oyundan (jrpg bundle 3 oyuna sahip) 7,50-8,50 TL kazandım şimdi elimde 16,74 var ve başka oyunlar da alıcam kart için bugün saat 16.30 civarı araştırdım steam.tools dan oyunlara ve garanti kar getirecek oyunlar şunlar
Hentai Girl Linda
Hentai Girl
Hentai Girl Fantasy
Once in Yaissor
Rage Wars
qop
Puzzle Poker
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz rehber açsak tutmaz modların rehberi tutuyor hep 😭😭😭 @Emir Aydın

vpn açmadan malum işi bitirdin mi ? hentai oyunları iimiş
halletim valla işimi eyw kankam <3
Sana para için hentai oyunları aldıran hayat bize neler yapmaz :D
bitmişiz kankam valla 65 liraya oyun alıyorum sırf hotline miami 2 ye yetmediği için kart kasıyorum xD
Biz rehber açsak tutmaz modların rehberi tutuyor hep 😭😭😭 @Emir Aydın
en azından gören 3-5 kişi oldu o yeter bana

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :)
Screenshot_505.png

bişi sorcam idle master nedir ? ne kadar kazandırır ve kazandırır mı ?

bişi sorcam idle master nedir ? ne kadar kazandırır ve kazandırır mı ?
idle master oyunları yüklemene gerek kalmadan steamdeki oyunları oynuyor gibi yapıp kart düşürmeni sağlıyor ve uygulama sadece oyunları çalıştırıyor para kazandırma olayı ise düşen kartların fiyatlarından anlaşılır steam.tools dan oyun fiyatına ve kart fiyatlarına bakbilrsin ordan hesabını yapıp oyunu alırsın ben 10 tane filan oyun aldım az önce 12 tl ye takır takır kart düşüyor

idle master oyunları yüklemene gerek kalmadan steamdeki oyunları oynuyor gibi yapıp kart düşürmeni sağlıyor ve uygulama sadece oyunları çalıştırıyor para kazandırma olayı ise düşen kartların fiyatlarından anlaşılır steam.tools dan oyun fiyatına ve kart fiyatlarına bakbilrsin ordan hesabını yapıp oyunu alırsın ben 10 tane filan oyun aldım az önce 12 TL ye takır takır kart düşüyor
dc versem öğretirmisin ?

Hentai mi o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,871
Üyeler
184,066
Son üye
BiGDreAM06
Geri