- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek beğenilmemiş herhalde. Alıp denemekte fayda var. Böyle oyunların demosu olsa iyi olurdu.Metacritic puanı çok düşük ben de baktım da.
Pek beğenilmemiş herhalde. Alıp denemekte fayda var. Böyle oyunların demosu olsa iyi olurdu.Metacritic puanı çok düşük ben de baktım da.
ben saints row the third remastered oynamıştım beğendim yeni çıkanı hakkında pek fikrim yokTam aradığım kalite de bir mesaj bölüm bölüm teşekkürler. Saints rowun hikayesini bilmiyorum bakacağım ona da. Simulatorleri seviyorum. Car mechanic e bakacağım güzel gibi. Onun dışında pc bulding bakacağım malum forum içeriği pclerle alakalı ve bu oyunuda seviyorum pclerle ilgileniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ramazan İşbilen hocam saints row hakkındavideosunu buldum almamaya biraz yakınım. Değer mi fiyatına?
tamamdır saolunben saints row the third remastered oynamıştım beğendim yeni çıkanı hakkında pek fikrim yok
Alınır.Arkadaşlar GTA 4: The Complete Edition 32tlye düşmüş, alınır mı?
Konu açıcam bunla alakalı sanırım alınır mı olarak burada pek görülmediAlınır.
hocam bu kısaltmayı hiç anlayan oldu mukingdom come deliverance
gta4 gta5e göre biraz karanlık bi dünyaya sahipKonu açıcam bunla alakalı sanırım alınır mı olarak burada pek görülmedi
iade ettim hocam beğenmedimhocam bu kısaltmayı hiç anlayan oldu mu
kime söyleseniz mealini soruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gta4 gta5e göre biraz karanlık bi dünyaya sahip
alınır 24tl para değil gta4 için
zevk meselesiiade ettim hocam beğenmedim
dünyanın en iyi oyunu genel kitleye göreRed Dead Redemption 2 bana uyar mı sizce?
Konunun başında yazdığım özellikleri pek sergilemiyor. Yinede deneyeceğim.zevk meselesi
dünyanın en iyi oyunu genel kitleye göre
sana uyar mı? bence uyar
bazen yeni denizlere yelken açman gerekir(PİŞMANIM)Konunun başında yazdığım özellikleri pek sergilemiyor. Yinede deneyeceğim.