Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
İndirimde sabit 9,80
Spec Ops The line
Spec Ops The line
Dying light ilgili çekmedi. Spec ops da aynı şekilde.Arkadaşın önerdiği gibi dying Light 2 de alınabilir şu an ilk defa %40 indirim oldu. Ben yakın zamanda dying Light 1 bitirdim ama dying Light 2 videolarına bakınca bir türlü beni oyun içine çekemiyor adam sanki batman gibi havada süzülüyor gibi. Zombiye değil de duvara vuruyormuş gibi his veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tps Aksiyon, Hikaye istersen spec ops the line da sonradan popülaritesi artmış oyundur. Bitirmek üzereyim taş gibi oyun
Metro ve dying light serileri özellikle metro exodus ve dyl1 harikaMerhabalar.
Daha önce https://forum.donanimarsivi.com/konu/oeneri-oyun-oenerisi-begendiginizi-yazin.578112/ konusunu açtım ama benim için uymayan tarzda oyun önerenler oldu.
———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
Forza Hırizon tarzında rdr tarzında gta tarzında Spiderman tarzında ne bileyim oyun önerilerinizi bekliyorum.
Sepetimde RDR2, Mafia Denitinive Edition ve Asetto Corsa var. Bu oyunlar fiyatına değer mi?
O zaman şöyle yapayım sen seç beğen:Hocam ben gta tarzı rdr tarzı hikayesi olsun istiyorum. O yüzden öyle yazdım. O dediğiniz dying light falan benim kişiliğime uymuyor.
Cp de optimizasyon sorunu yokmu?O zaman şöyle yapayım sen seç beğen:
The Witcher 3 : Açık dünya, hikaye, rol yapma
The last of us remake veya 2(henüz pc ye çıkmadı ps4 de var) : Hikaye, aksiyon, gizlilik
Dying light 2 : Açık dünya, hikaye, çeteler, gerilim, aksiyon.
Dying light 1: Açık dünya, hikaye, çeteler, gerilim, aksiyon ( ikinci oyun daha güzel bence)
Cyberpunk 2077: Açık dünya, hikaye, rol yapma, çeteler, aksiyon.
Bence sana uygun en iyi oyun bu liste arasından Dying light 2 ve Cyberpunk.
Özellikle kendimin çok sevdiği bir oyun olduğu için dying light 2 yi şiddetle öneriyorum.
O tarzdan hoşlanmam.SOMA.
Benim tarzıma göre değilMetro ve dying light serileri özellikle metro exodus ve dyl1 harika
Ben de özellikle dying Light 1'e çok ön yargulıydım yargılıydım ama çok iyi oyun. Metro 2033, last light, exodusa bak çok iyi oyunlardır.Dying light ilgili çekmedi. Spec ops da aynı şekilde.
Peki bakarım. Araba sürme mekanikleri vs olsa benim için yeterBen de özellikle dying Light 1'e çok ön yargulıydım yargılıydım ama çok iyi oyun. Metro 2033, last light, exodusa bak çok iyi oyunlardır.
İlk çıktığı zamanlarda baya vardı fakat son gelen güncellemelerden sonra biraz daha azaltıldı diye biliyorum.Cp de optimizasyon sorunu yokmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır ona da bakarım. Watch dogs legion düşünüyorum birde.İlk çıktığı zamanlarda baya vardı fakat son gelen güncellemelerden sonra biraz daha azaltıldı diye biliyorum.
Şiddetle önermiyorum watch dogs serisini, neden önermiyorum diye soracak olursan anlatmaya bile üşeniyorum o derece.Tamamdır ona da bakarım. Watch dogs legion düşünüyorum birde.
Onun hakkında dün konu açtım. Gereksiz oyun dediler. O konuya yazabilirsiniz bunu.Şiddetle önermiyorum watch dogs serisini, neden önermiyorum diye soracak olursan anlatmaya bile üşeniyorum o derece.
Metro Serisi araba oyunu değil yalnız. Mutantlar, güzel hikaye, 7-8 yıllık oyun ama taş gibi grafikler. Buna bakabilirsinPeki bakarım. Araba sürme mekanikleri vs olsa benim için yeter