- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu alabilirim o da güzel.GTA 4 biraz sorunlu ama çok kolay 10dk sürmez çözümü. Kendim de şu an oynuyorum hâlâ hikayesi olsun araba fizikşeri olsun mükemmel. Gri görüntüyü kaldıran modları da var
Onu alabilirim o da güzel.GTA 4 biraz sorunlu ama çok kolay 10dk sürmez çözümü. Kendim de şu an oynuyorum hâlâ hikayesi olsun araba fizikşeri olsun mükemmel. Gri görüntüyü kaldıran modları da var
İndirimde 32,70 gibi bir şey oluyor dlcleri de güzel ama ben hep ana hikaye yarım bırakmıştım bilgisayarımdan dolayı şu an tam gaz oynuyorum. Ana hikaye bitince dlcler geçecemOnu alabilirim o da güzel.
Güzel. Belki gta ile birlikte başka oyunlarda alırım belli olmaz.İndirimde 32,70 gibi bir şey oluyor dlcleri de güzel ama ben hep ana hikaye yarım bırakmıştım bilgisayarımdan dolayı şu an tam gaz oynuyorum. Ana hikaye bitince dlcler geçecem
Şu an superhot indirimde ben de onu almayı düşünüyorum. Arkada müziği açacak saf aksiyon. Saf aksiyon seversen pek bilinmeyen bir cevher serious sam serisiGüzel. Belki gta ile birlikte başka oyunlarda alırım belli olmaz.
O tarz oyunlara yakın değilim. Söylediğim tarzda oyun arıyorum dediğim gibiŞu an superhot indirimde ben de onu almayı düşünüyorum. Arkada müziği açacak saf aksiyon. Saf aksiyon seversen pek bilinmeyen bir cevher serious sam serisi
GeForce NOW'da olduğu için the crew 2 almıştım forza ile arasında baya fark var. Crew daha arcade ama motor sürmek baya zevkli. Araba, motor, uçak, tekne vs var. Polis görevleri, akrobasi filanO tarz oyunlara yakın değilim. Söylediğim tarzda oyun arıyorum dediğim gibi
Hocam sizin dediğiniz oyunların tek ortak noktası açık dünya olması, witcher 3 istediğin oyun tarzına idael, God of War ve resident evil village yarı açık dünya, bunların dışında days gone veya dying light 2 önerebilirim.Hocam bu oyunların benim söylediğim tarzlarla ne alakası var acaba? Gta tarzı rdr tarzı mafia tarzı oyun istiyorum gtanın hikayesi iyi serbest gezme modu vs öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alacağım imdirimde.
Onun içinde alınır mı? konusu açarım. Tamamdır.GeForce NOW'da olduğu için the crew 2 almıştım forza ile arasında baya fark var. Crew daha arcade ama motor sürmek baya zevkli. Araba, motor, uçak, tekne vs var. Polis görevleri, akrobasi filan
Batman Arkham serisi de güzeldir. Arkham Asylum serinin ilk oyunu açık dünya gibi ama hiç açık dünya ile alakası yok ama 2. Oyun arkham city tamamen açık dünya o yüzden pek sarmamıştı ama tekrar şans verecemO tarz oyunlara yakın değilim. Söylediğim tarzda oyun arıyorum dediğim gibi
Hocam ben gta tarzı rdr tarzı hikayesi olsun istiyorum. O yüzden öyle yazdım. O dediğiniz dying light falan benim kişiliğime uymuyor.Hocam sizin dediğiniz oyunların tek ortak noktası açık dünya olması, witcher 3 istediğin oyun tarzına idael, God of War ve resident evil village yarı açık dünya, bunların dışında days gone veya dying light 2 önerebilirim.
Arkadaşın önerdiği gibi dying Light 2 de alınabilir şu an ilk defa %40 indirim oldu. Ben yakın zamanda dying Light 1 bitirdim ama dying Light 2 videolarına bakınca bir türlü beni oyun içine çekemiyor adam sanki batman gibi havada süzülüyor gibi. Zombiye değil de duvara vuruyormuş gibi his veriyorOnun içinde alınır mı? konusu açarım. Tamamdır.
Tps Aksiyon, Hikaye istersen spec ops the line da sonradan popülaritesi artmış oyundur. Bitirmek üzereyim taş gibi oyunHocam ben gta tarzı rdr tarzı hikayesi olsun istiyorum. O yüzden öyle yazdım. O dediğiniz dying light falan benim kişiliğime uymuyor.
AlabilirimNFS Heat yarış için güzel