Neler Yeni

Öneri Oyun Arıyorum

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
GTA 4 biraz sorunlu ama çok kolay 10dk sürmez çözümü. Kendim de şu an oynuyorum hâlâ hikayesi olsun araba fizikşeri olsun mükemmel. Gri görüntüyü kaldıran modları da var
Onu alabilirim o da güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Onu alabilirim o da güzel.
İndirimde 32,70 gibi bir şey oluyor dlcleri de güzel ama ben hep ana hikaye yarım bırakmıştım bilgisayarımdan dolayı şu an tam gaz oynuyorum. Ana hikaye bitince dlcler geçecem

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
İndirimde 32,70 gibi bir şey oluyor dlcleri de güzel ama ben hep ana hikaye yarım bırakmıştım bilgisayarımdan dolayı şu an tam gaz oynuyorum. Ana hikaye bitince dlcler geçecem
Güzel. Belki gta ile birlikte başka oyunlarda alırım belli olmaz.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Güzel. Belki gta ile birlikte başka oyunlarda alırım belli olmaz.
Şu an superhot indirimde ben de onu almayı düşünüyorum. Arkada müziği açacak saf aksiyon. Saf aksiyon seversen pek bilinmeyen bir cevher serious sam serisi

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Şu an superhot indirimde ben de onu almayı düşünüyorum. Arkada müziği açacak saf aksiyon. Saf aksiyon seversen pek bilinmeyen bir cevher serious sam serisi
O tarz oyunlara yakın değilim. Söylediğim tarzda oyun arıyorum dediğim gibi

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
GeForce NOW'da olduğu için the crew 2 almıştım forza ile arasında baya fark var. Crew daha arcade ama motor sürmek baya zevkli. Araba, motor, uçak, tekne vs var. Polis görevleri, akrobasi filan

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Hocam bu oyunların benim söylediğim tarzlarla ne alakası var acaba? Gta tarzı rdr tarzı mafia tarzı oyun istiyorum gtanın hikayesi iyi serbest gezme modu vs öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacağım imdirimde.
Hocam sizin dediğiniz oyunların tek ortak noktası açık dünya olması, witcher 3 istediğin oyun tarzına idael, God of War ve resident evil village yarı açık dünya, bunların dışında days gone veya dying light 2 önerebilirim.

• Beğen

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
GeForce NOW'da olduğu için the crew 2 almıştım forza ile arasında baya fark var. Crew daha arcade ama motor sürmek baya zevkli. Araba, motor, uçak, tekne vs var. Polis görevleri, akrobasi filan
Onun içinde alınır mı? konusu açarım. Tamamdır.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Batman Arkham serisi de güzeldir. Arkham Asylum serinin ilk oyunu açık dünya gibi ama hiç açık dünya ile alakası yok ama 2. Oyun arkham city tamamen açık dünya o yüzden pek sarmamıştı ama tekrar şans verecem

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam sizin dediğiniz oyunların tek ortak noktası açık dünya olması, witcher 3 istediğin oyun tarzına idael, God of War ve resident evil village yarı açık dünya, bunların dışında days gone veya dying light 2 önerebilirim.
Hocam ben gta tarzı rdr tarzı hikayesi olsun istiyorum. O yüzden öyle yazdım. O dediğiniz dying light falan benim kişiliğime uymuyor.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Onun içinde alınır mı? konusu açarım. Tamamdır.
Arkadaşın önerdiği gibi dying Light 2 de alınabilir şu an ilk defa %40 indirim oldu. Ben yakın zamanda dying Light 1 bitirdim ama dying Light 2 videolarına bakınca bir türlü beni oyun içine çekemiyor adam sanki batman gibi havada süzülüyor gibi. Zombiye değil de duvara vuruyormuş gibi his veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben gta tarzı rdr tarzı hikayesi olsun istiyorum. O yüzden öyle yazdım. O dediğiniz dying light falan benim kişiliğime uymuyor.
Tps Aksiyon, Hikaye istersen spec ops the line da sonradan popülaritesi artmış oyundur. Bitirmek üzereyim taş gibi oyun

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Top Bottom