1 buçuk yıllık kumar oynadım sence kazanır mıyımHayırlı akşamlar değerli forum sakinleri!
Bir derdiniz bir sıkıntınız varsa gelin çekinmeden anlatın. Dertleşelim. İyimser olmayı unutmayın, zira edinebileceğiniz en iyi alışkanlık iyimser olmaktır.
Usta Allah kurtarsın.1 buçuk yıllık kumar oynadım sence kazanır mıyım
7 ay sonra belli olma ihtimali var kazanmanın kazanmamanınilginç. Kendine güven kazanabilirsin.
Bir olay yada bir durum yaşamadan önce o olayın aklındaki mükemmel halini oluştur. Sonra durum yaşanmadan kısa süre önce bunu aklından at. Durum gerçekleşirken beynin bunu hatırlayacak ve en mükemmel olanı yapmak için çabalayacak.1 buçuk yıllık kumar oynadım sence kazanır mıyım
nasıl olduGöğüs kısmım fena ağrıyor zar zor hareket ediyorum.
Kim daralttı la seni? Söyle hemen indirelim! Geçmiş olsun bu arada...Göğüs kısmım fena ağrıyor zar zor hareket ediyorum.
"Almam gereken" bence yanlış bir kavram. Biz kendimize yeteriz. Başkalarından gelecek sevgi ve saygıya ihtiyacımız yok. Kendimizi sevelim yeter. Sevgilim şu an var. Ama biliyorum max 7 ay sonra bitecek. E sonra kendimle baş başa kalacağım Ha sen çevrene 1 iyilik yaparsın nankörlük ederler. O zaman 2. iyiliği yapmazsın olur biter. Umarım sorununu anlayabilmiş ve benim düşüncemi açıklayabilmişimdir.Çevremdekilerden almam gereken saygıyı -sevgiyi ve değeri yeterince vermiyolarmış gibi geliyor.