Neler Yeni

Canınız sıkılıyor, motivasyon sıfır, ne yaparsınız?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Canınız sıkılıyor. Canınız hiç ama hiçbir şey yapmak istemiyor. Ama bir şey yapmadığınız için de bir sıkıntı, gerginlik, iç sıkıntısı var. Motivasyon sıfır. Eliniz hiçbir şeye gitmiyor. Ama yapmanız gereken şeyler var. Ne yaparsınız?

Yani Nike'ın Just Do It sloganı pek yaramadı. Yani başlıyorum ama devamı gelmiyor. Olmayan hype eksiye düşüyor.

Psikiyatrist beynimin ödül yolu bozuk olduğu için dedi. Beyin ödül yolundan uyarılmadığı için hiçbir şeye hype'lanmıyor. Welcome to brain of ADHD.

Berkarda

80+ Silver
Türkiye'den gitmek için her türlü ülkeye başvururum

Berkarda

80+ Silver
Ya şu süper "mizahı" yapmaktan vazgeçin artık. Çok cringe.
yo ben ciddiyim 18 yaşıma geleyim greencard falan başvurucam kurtulcam yada üni bitiripAlmanya gider Erdoğan oy veririm derim Almanya batmış ekmek 2€ mizah değil gerçek gidin kurtulun

Berkarda

80+ Silver
Greencard hemen çıkıyordu zaten. Türkiye de yine sıkıntı o
örnek veriyorum work and travel var mesela Almanya'da 100€ düşük çalışırım derseniz rahat iş bulursun ama dil öğrenmeniz lazım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Canınız sıkılıyor. Canınız hiç ama hiçbir şey yapmak istemiyor. Ama bir şey yapmadığınız için de bir sıkıntı, gerginlik, iç sıkıntısı var. Motivasyon sıfır. Eliniz hiçbir şeye gitmiyor. Ama yapmanız gereken şeyler var. Ne yaparsınız?

Yani Nike'ın Just Do It sloganı pek yaramadı. Yani başlıyorum ama devamı gelmiyor. Olmayan hype eksiye düşüyor.

Psikiyatrist beynimin ödül yolu bozuk olduğu için dedi. Beyin ödül yolundan uyarılmadığı için hiçbir şeye hype'lanmıyor. Welcome to brain of ADHD.
mastürbasyon

Critaes

80+ Bronze
Bende böyle bir durum olduğu zaman sahil kenarına veya dışarı başka bir yere gidiyorum. Çünkü örnek vermem gerekirse evde sürekli sıkılıyorsam ve bir şeyler yapmaya istekli değilsem veya üşengeçliğim tutuyorsa direkt ortamı değiştirmeye çalışırım. Yaşadığımız travmalara benzetebiliriz belki, nasıl yaşadığımız travmada mekan, söz vb. tetikleyiciler etki ediyorsa, aynı ortamda geçen benzer vakitler de bir önceki üşengeçliğinizi ve konfor alanından çıkmanızı zorlaştırıyor olabilir.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
yo ben ciddiyim 18 yaşıma geleyim greencard falan başvurucam kurtulcam yada üni bitiripAlmanya gider Erdoğan oy veririm derim Almanya batmış ekmek 2€ mizah değil gerçek gidin kurtulun
Almanya seni niye alacak peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,713
Üyeler
161,328
Son üye
shadowS
Top Bottom