Neler Yeni

Canlı ders için mikrofon önerisi verirmisiniz?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,218
Bütçe
100
Bu bütçe aralığında çok kaliteli bir şey beklemiyorum canlı ders için sesimi iletsin yeter, önerileriniz varsa bekliyorum. (Masaüstü PC için) 3 hafta bir ara var ondan sonra online eğitim devam ederse kullanmak için.

kanka devam etmeyecek diye biliyorum iyice araştır öyle al çünkü boş durur paraya yazık olur

Bu bütçe aralığında çok kaliteli bir şey beklemiyorum canlı ders için sesimi iletsin yeter, önerileriniz varsa bekliyorum. (Masaüstü PC için) 3 hafta bir ara var ondan sonra online eğitim devam ederse kullanmak için.
Bence 150Tl civarı bi kulaklık al onun yerinde eğer ders giderse para boşa gitmesin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam gönlümden geçen almayı istediğim mikrofon hyperx quadcast s rgb fakat sizin için en iyi mikrofon bence şu tam bir f/p

https://www.akakce.com/profesyonel-...siyah-masaustu-mikrofon-fiyati,810161008.html
20'tllik bir mikrofon ne kadar kaliteli olabilir?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20'tllik bir mikrofon ne kadar kaliteli olabilir?
kanka ben kullanıyom la gürültü engelleyicisi var resmen sesi baya iyi veriyo

Al bunu geç

Geri