Neler Yeni

Canlı derse katılan vs katılmayan sözlü notları nasıl olur?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,597
Arkadaşlar 2 sınavım okundu. Tarih 90, Matematik 92. Sayısalcıyım. Derslerin çoğuna katılmadım. Katılan arkadaşlarım 60 65 almış.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence. Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.

Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence.
Öncellikle saçma değil sende katılsaydın derslerine.
Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.
Yapsaydın kimse sana neden yaptın demezdi.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce?
Çoğu öğretmen vereceğini açıklamış.

Arkadaşlar 2 sınavım okundu. Tarih 90, Matematik 92. Sayısalcıyım. Derslerin çoğuna katılmadım. Katılan arkadaşlarım 60 65 almış.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence. Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.
Katılım önemli. Hem derse katılmayıp hem de yüksek sözlü beklemek asıl saçma olan.

Saçma değil.Katılım önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,533
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri