Neler Yeni

Canlı derste hocadan küfür yedim.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hocayla konuşmayı denedin mi o andan sonra? Onlar da insan kötü bir zamanına denk gelmiş olabilirsin. Onunla konuşup anlaşıp işi tatlıya bağlamak en mantıklısı bu durumda..

Beren

80+ Gold
Böyle bir şey yaşasam gülerdim yani ama hocanın deme stiline de bağlı ciddi dediyse şikayet et .

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Ananı avradını dedi
Saçma sapan öğretmenler var artık. Torpille girenler zaten yargı dağıtıyor. Öğretmenlik bölümleri o kadar değersizleşti ki artık boşta kalmayayım diye tercih ediliyor sonra da böylesi insan artıkları çıkıyor. Elinizden geleni yapın.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Cok benzer bir olay yasadim ortaokulda bir sözde "Öğretmen" bana uyuşturucu kullanan insanlar gibi davranıyor demişti annemin yanında aynı hafta icinde isinden attirabilirdim (dayımın arkadaşının damadı meb baskan yardımcısı çıktı)ama annemin insafına geldi ve isine devam etti .bence bu olayın peşini bırakmayın isinden olmasi icin gerekenleri yapın

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Komik,neşeli bir matematik hocamız var. Ve bugün kendisiyle 2 tane canlı dersimiz vardı. Katılımcılar bölümünden adımı EVOLUTION Gökdeniz yaptım. Bunu yaptığım için hoca bana küfretti. Ben de anında sınıfı terkettim. Ne saçma bir olay bu. Şimdi ben hocanın sonraki derslerine nasıl gireceğim.
hocayla anlaşmayı dene olmazsa şikayet et

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Kesin Yaşanmıştır Bu on Twitter: Şimdi sallama zamanı…

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
şikayet etmeyin ilk etapta,gidin wpden yazın böyle böyle diye neden hocam ne gerek vardı falan baktınız yine sert cıkıyor al ssini kenarda kalsın şikayet et.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hoca haksız da sen derse mi giriyosun oyuna mı?

ahenk'

80+ Silver
Hoca haksız da sen derse mi giriyosun oyuna mı?
Yahu sınıfımda herkes benim evrime olan ilgimi bilir. Hoca da biliyor. Hoca küfür ettikten sonra arkadaşlarım da şok oldu zaten. Çünkü ben evrimi her yerde kullanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Komik,neşeli bir matematik hocamız var. Ve bugün kendisiyle 2 tane canlı dersimiz vardı. Katılımcılar bölümünden adımı EVOLUTION Gökdeniz yaptım. Bunu yaptığım için hoca bana küfretti. Ben de anında sınıfı terkettim. Ne saçma bir olay bu. Şimdi ben hocanın sonraki derslerine nasıl gireceğim.
Aga git şikayet et ben kendimi ziya ama tatar olan yazıyordum bişey demiyorlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,333
Üyeler
168,122
Son üye
erenyoda
Top Bottom