yağlı saçlar için diyor amaProzync pembe olanı.
görmüştüm bunu çok övüyolar ama kepek konusunda da iyi mi yoksa bendekiyle olanla ara ara değişmeli mi kullanmalıyım![]()
Yves Rocher Hacim Veren Şampuan - İnce Telli Saçlar / Volume - SLS,SLES içermez, Vegan -300ml - Fiyatı, Yorumları
Yves Rocher Hacim Veren Şampuan - İnce Telli Saçlar / Volume - SLS,SLES içermez, Vegan -300ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende yağ da var onu kullanıyorum ama canlı gösteriyor saçı.yağlı saçlar için diyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görmüştüm bunu çok övüyolar ama kepek konusunda da iyi mi yoksa bendekiyle olanla ara ara değişmeli mi kullanmalıyım
Bende öyle aman aman çok yağlanma olmuyor bazen hiç olmuyor. Belki de bu yüzden cansız görünüyorda olabilir bilmiyorumBende yağ da var onu kullanıyorum ama canlı gösteriyor saçı.
ilk defa aynı görüşteyiz![]()
Yves Rocher Hacim Veren Şampuan - İnce Telli Saçlar / Volume - SLS,SLES içermez, Vegan -300ml - Fiyatı, Yorumları
Yves Rocher Hacim Veren Şampuan - İnce Telli Saçlar / Volume - SLS,SLES içermez, Vegan -300ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alıyorum o zaman bunuilk defa aynı görüşteyiz
nerdeyse 1 aydır kullanıyorum saçlarım hala aynı gözüküyor ve daha kolay dökülüyor o şampuanın yanına önerebileceğiniz bir ürün var mıdır yoksa kullanmayı mı bırakmalıyımilk defa aynı görüşteyiz