Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

kyagizzz

80+ Bronze
Aynen direk oyunlar üzerinde test et
Bana zaten Ares testi hep gereksiz gelmiştir çünkü hiç bir zaman işlemci %70 in üzerine çıkmayacağı için laptoplarda stres testi gereksiz geliyor.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Bana zaten Ares testi hep gereksiz gelmiştir çünkü hiç bir zaman işlemci %70 in üzerine çıkmayacağı için laptoplarda stres testi gereksiz geliyor.
Haber edersin test edince

kyagizzz

80+ Bronze

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

kyagizzz

80+ Bronze
Biliyorum zaten ben crack yüklemeden önceki haliyle kiyasliyorum ve abartildigi gibi değil hatta aynı özelliklere sahip asus laptoba sahip arklarim daha yüksek sıcaklık alıyorlar.

Hocam clevo kasa kronik ısınma sorunlu zaten

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam clevo kasa kronik ısınma sorunlu zaten
Bir de
Sıcaklıklarınız yüksek olması gayet normal ama 90 üzerindeyse servise gönderin termal macun iyi sürülmemiş olabilir yada işlemci fanı tam oturturulmamış olabilir
Dediğim gibi 90 i görmedi bne zaten isi değerlerini biliyorum. Virüs bulaşmadan önceki haline göre kiyasliycam şimdi ben. Bir de tama.yazarmisin çünkü ben değerleri yazdigimsa konu uste ciksin

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Biliyorum zaten ben crack yüklemeden önceki haliyle kiyasliyorum ve abartildigi gibi değil hatta aynı özelliklere sahip asus laptoba sahip arklarim daha yüksek sıcaklık alıyorlar.
Hocam asus yasa msi ısınmaz diye bir şey yok ama clevo kasalar çok ısınan kasalardır
Bahsettiğiniz arkadaşlarınız düzenli bakım vs. yapmaz ise ısınması gayet normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de

Dediğim gibi 90 i görmedi bne zaten isi değerlerini biliyorum. Virüs bulaşmadan önceki haline göre kiyasliycam şimdi ben. Bir de tama.yazarmisin çünkü ben değerleri yazdigimsa konu uste ciksin
Hocam mesaj yazdığınız anda konu zaten üste çıkar.

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam asus yasa msi ısınmaz diye bir şey yok ama clevo kasalar çok ısınan kasalardır
Bahsettiğiniz arkadaşlarınız düzenli bakım vs. yapmaz ise ısınması gayet normal
Biliyorum ama aynı kasa zaten önceki ve sonraki ülke kiyaslicam o yüzden markanın vs bir önemi yok bence. Dediğim gibi tamam yazarsan ben değerleri yazdigimsa üste çıksın. Yazarsan sevinirim

Top Bottom