Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam ssd'nizin ömrü kısalır.
Servise verirken sıcaklıklarım çok yüksek demeniz yeterli
Onlar gerekli bakım termal macun yenilemesi vs. Yapacaklar.
Sıcaklıklar virüs + format dan sonra tavan yaptı vs desem biraz da suslesem

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Sıcaklıklar virüs + format dan sonra tavan yaptı vs desem biraz da suslesem
Hocam öyle bir şey demenize gerek yok çünkü yapacakları şey belli
Termal macun değişimi ve bakım ondan sonra test yaparlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 sayfa mesajla bu kadar insan sizin sorununuza faydalı olmadıysa bence sorun sizde olmalı
Hocam işi çok fazla uzatıyor kişi sadece servise vericek.

kyagizzz

80+ Bronze
14 sayfa mesajla bu kadar insan sizin sorununuza faydalı olmadıysa bence sorun sizde olmalı
Zaten sorun bende ki. Bunu herkes biliyor ben aşırı pinpirikli bir insanım. Benim anlamadığım hala stres testi öncesi sıcaklık normal sonra stres testi yapiyom sıcaklık tavan format atiyom biraz azaliyo. Çok garip.

Hocam öyle bir şey demenize gerek yok çünkü yapacakları şey belli
Termal macun değişimi ve bakım ondan sonra test yaparlar.

Hocam işi çok fazla uzatıyor kişi sadece servise vericek.
Abi ilk bilgisayarım 3 sene yemeden içmeden para biriktirip almışım bilgisayarı en ufak setinde korkuyorum. Evdekiler bir yandan bagisiyo laptobu bozdun diye bir yandan yapmaya uğraşıyorum servisle konuşuyorum. Babam diyo götürelim tmm Adama da yük olmak istemiyorum durmadan benzin parası. Kafam allak bullak valla.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Zaten sorun bende ki. Bunu herkes biliyor ben aşırı pinpirikli bir insanım. Benim anlamadığım hala stres testi öncesi sıcaklık normal sonra stres testi yapiyom sıcaklık tavan format atiyom biraz azaliyo. Çok garip.

Abi ilk bilgisayarım 3 sene yemeden içmeden para biriktirip almışım bilgisayarı en ufak setinde korkuyorum. Evdekiler bir yandan bagisiyo laptobu bozdun diye bir yandan yapmaya uğraşıyorum servisle konuşuyorum. Babam diyo götürelim tmm Adama da yük olmak istemiyorum durmadan benzin parası. Kafam allak bullak valla.
Anlıyorum hocam
İlk önce sakin olun bu stresli halinizle işleri daha da batırırsınız.
Şimdi bilgisayarı kapatın. Servis için randevu alın ve servise verin servis sorunuzu halleder.
Eğer yine Sıcaklıklarınız yüksek ise ek soğutucu yada Undervolt gibi işlemlerle sıcaklıklarınızı düşürürüz

kyagizzz

80+ Bronze
Anlıyorum hocam
İlk önce sakin olun bu stresli halinizle işleri daha da batırırsınız.
Şimdi bilgisayarı kapatın. Servis için randevu alın ve servise verin servis sorunuzu halleder.
Eğer yine Sıcaklıklarınız yüksek ise ek soğutucu yada Undervolt gibi işlemlerle sıcaklıklarınızı düşürürüz
Nasıl yani? Servisten bile yüksek gelirse öylece kabul mü ediyim?

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Valorantta altında fan varken 85 civarı bence çok fazla aşırı %20 kullaniyor
Hocam valorant düşük bir oyun bilgisayarınızı stres testine sokun orda yük altında değerlerinizi görürüz.

Hocam valorant düşük bir oyun bilgisayarınızı stres testine sokun orda yük altında değerlerinizi görürüz.
Yada AAA bir oyunda deneyin

kyagizzz

80+ Bronze
Valorantta bilr bu sıcaklıklarda iken strese sokmaya korkuyorum. Ayrıca bu format oncrkinde 6-7 sn çalıştırdım 85-95 arası git grlli

Normalde sorun yokken forzada 85 derece en yüksek ayaardaydi

Şimdi forza yüklemem mümkün degil

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Valorantta bilr bu sıcaklıklarda iken strese sokmaya korkuyorum. Ayrıca bu format oncrkinde 6-7 sn çalıştırdım 85-95 arası git grlli

Normalde sorun yokken forzada 85 derece en yüksek ayaardaydi

Şimdi forza yüklemem mümkün degil
Peki hocam
O zaman bilgisayarı kapatın.
Servise verin servisten sonra sonuçlarınızı paylaşırsınız.
Ve sakin olun çok kafanıza takmayın :)

Peki hocam
Hocam bu arada bios güncelletme işiniz ne kadar sürmüştü bir arkadaş soruyordu da
Yani laptop elinize ne kadar sürede ulaştı

kyagizzz

80+ Bronze
İnan bana forumda konu açtığım için kızıyorlar ama başka yapicak bir şeyim yok. Tek başıma olsugum için yapabilecek hiç bir şeyim yok maalesef. Babam bir bilgisayarcı arkadaşını aradı adam bana dediki format at son bir kez oyununu kur son bir kez test yap bir şey drgismiyecek ama olsun sen yap dedi garanti olsun sonrada servise gonder
Peki hocam

Peki hocam

Hocam bu arada bios güncelletme işiniz ne kadar sürmüştü bir arkadaş soruyordu da
Yani laptop elinize ne kadar sürede ulaştı
Cumartesi verdim abi pazartesi gel al dediler ama manisada olduğum için gidemedim cumartesi .12.30 pazartesi 18.30

Musa Dinç

80+ Bronze
İnan bana forumda konu açtığım için kızıyorlar ama başka yapicak bir şeyim yok. Tek başıma olsugum için yapabilecek hiç bir şeyim yok maalesef. Babam bir bilgisayarcı arkadaşını aradı adam bana dediki format at son bir kez oyununu kur son bir kez test yap bir şey drgismiyecek ama olsun sen yap dedi garanti olsun sonrada servise gonder

Cumartesi verdim abi pazartesi gel al dediler ama manisada olduğum için gidemedim cumartesi .12.30 pazartesi 18.30
Ah be güzel kardeşim yılların tecrübesi ile sana bilgi veriyorum geri itiyorsun ne diyim sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,754
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen