Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Oyleyken ben hep kullandım ama hiç bir sıkıntı olmadı. Olsa o zmn olurdum serviste dediki termal macun etkisini kolay kolay kaybetmez. O yüzden onla alakalı bir sorun değildir. Dedi. Sorunun nerde olduğunu anlayamıyorum ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son attığına bakarmisin bir de şeyden korkuyorum. Bana şey demezler demi al bak 95 in altında sorun yo al git fln. İnş demezler
Hocam onu siz laptop geldiğinde göreceksiniz ama tahminen Sıcaklıklarınız 80-85 olur.

kyagizzz

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Ücret alırlar mı birde

E şimdide öyle? Ne anladım ben o zmn
Hocam daha fazla mesaj yazmıcam.
Clevo kasa laptop kullanıyorsunuz clevo kasa ısınmam sorunudur 70-75 derece bekleyemezsiniz
Servis ücret almaz.
İyi günler dilerim.

kyagizzz

80+ Bronze
Clevo kasa laptop kullanıyorsunuz clevo kasa ısınmam sorunudur 70-75 derece bekleyemezsiniz
Servis ücret almaz.
İyi günler dilerim.
Abi nolur beni böyle birakma ben kafayı yerim 2 gün boyunca

Servis ücret almaz.
İyi günler dilerim.
Altinda fan varken mi yokkenmi. En başta zaten 72 idi max

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam clevo kasa bakın clevo kasa bu kasa ısınma sorunlu kasa Sıcaklıklarınız yükte 80 dereceyi bulur
Boşta 40-50
Hocam iyi akşamlar forumu iyi konuyla meşgul ettik.
Ah be abi şu an nasıl bir halde olduğumu bilsen.

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
Ah be abi şu an nasıl bir halde olduğumu bilsen.
Hocam laptop bu ya. Çok üst düzey olmayan laptopların neredeyse çoğu ısınıyor. Pek bilmiyorum laptop modellerini ama forumdaki arkadaşlar zaten ısınan bir kasa olduğunu söylemişler. Yinede içiniz rahat etsin diye elinizden gelen her şeyi yapın gerekirse kendiniz macununu değiştirin. Ama şimdi olmasa bile aylar sonra ne kadar temizlerseniz temizleyin ısınacak. Bu aleti yapan kişiler ısınmasını bildikleri halde yapıyorlar. Zararlı dereceler değildir merak etme. Kendi laptopumu kaç yıl boyunca 90-95 arasında kullandım ya. Bu kadar kafaya takmayın.

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam laptop bu ya. Çok üst düzey olmayan laptopların neredeyse çoğu ısınıyor. Pek bilmiyorum laptop modellerini ama forumdaki arkadaşlar zaten ısınan bir kasa olduğunu söylemişler. Yinede içiniz rahat etsin diye elinizden gelen her şeyi yapın gerekirse kendiniz macununu değiştirin. Ama şimdi olmasa bile aylar sonra ne kadar temizlerseniz temizleyin ısınacak. Bu aleti yapan kişiler ısınmasını bildikleri halde yapıyorlar. Zararlı dereceler değildir merak etme. Kendi laptopumu kaç yıl boyunca 90-95 arasında kullandım ya. Bu kadar kafaya takmayın.
Biliyorum ama önceden aldığım dereceye geri dusmezmi fan var ve valorantta 72-69 a geri dusmezmi zaten 2 ay boyunca öyleydi hep

kyagizzz

80+ Bronze
Biliyorum ama önceden aldığım dereceye geri dusmezmi fan var ve valorantta 72-69 a geri dusmezmi zaten 2 ay boyunca öyleydi hep
@Musa Dinç @RaZeBoSs @DefKot abilerim dün dediğim formattan sonra sıcaklıklar değişmedi. Ardından teknik servisle konustum ve bana nbu değerlerin normal olduğunu(85-95 valoda) olduğunu söylediler. Ben tabii ki inanmadım. Ardından control centere girip fan hızını özele alıp sonra tekrar otomatiğe aldim. Bir de ne göreyim. Sıcaklık 69-75 arası git grlli calismay basldi 45 dk boyunca oynadım. Ara ara nadiren 77 ye çıktı. Bir kere 80 gördüm saliselik o kdr. O da başlarda sonra gitti.

@Musa Dinç @RaZeBoSs @DefKot abilerim dün dediğim formattan sonra sıcaklıklar değişmedi. Ardından teknik servisle konustum ve bana nbu değerlerin normal olduğunu(85-95 valoda) olduğunu söylediler. Ben tabii ki inanmadım. Ardından control centere girip fan hızını özele alıp sonra tekrar otomatiğe aldim. Bir de ne göreyim. Sıcaklık 69-75 arası git grlli calismay basldi 45 dk boyunca oynadım. Ara ara nadiren 77 ye çıktı. Bir kere 80 gördüm saliselik o kdr. O da başlarda sonra gitti.
@RaZeBoSs @Musa Dinç @DefKot bu sıcaklıklar normalmi peki.simdi bir de forza 4 indirip test edeceğim

Son düzenleme:
Top Bottom