Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

Musa Dinç

80+ Bronze
Abi bırakıcam işte Windows güncellemesi yapsın kapatıp goturcem yarın. Bana inş demezlerki 95 altı normal al git
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sordum özellikle şimdi artric miş
Artic laptoplarda kullanılmasını tavsiye etmem çünkü çok fazla sıcaklıkta cayıyor işlevini kaybediyor genel olarak masaüstülerde öneriyorum onunla neredeyse aynı performans olan zalman-sct8 de öyle bunlar laptoplar için tasarlanmıyor. Sen termal macunu al servise ver servis koysun ben sana bütçene göre ayarlarım.

kyagizzz

80+ Bronze
Artic laptoplarda kullanılmasını tavsiye etmem çünkü çok fazla sıcaklıkta cayıyor işlevini kaybediyor genel olarak masaüstülerde öneriyorum onunla neredeyse aynı performans olan zalman-sct8 de öyle bunlar laptoplar için tasarlanmıyor. Sen termal macunu al servise ver servis koysun ben sana bütçene göre ayarlarım.
Bütçem yok ki abi işte babamın isleri bu ara kotu o yüzden servise götürmek istemiyorum benzin vs ekstra para. Ve ayrıca şimdi desem ki annemlere macun lazım bana dicekki servisi ki vs yeter

Musa Dinç

80+ Bronze
Abi bırakıcam işte Windows güncellemesi yapsın kapatıp goturcem yarın. Bana inş demezlerki 95 altı normal al git

Ben sordum özellikle şimdi artric miş

95 altı normal al git vs demezler demi.
95 kadar normal diyorlar casper da monster da ama değil 100 derece sınırı var diye diyorlar fakat 100 derece intel boşuna sınır yapmamış işlemci fazla zarara uğruyor diye yapmış max sıcaklık 90 olmalı yada 91 işlemcide ekran kartı 70 e kadar çıkabilir problem yok.

Bütçem yok ki abi işte babamın isleri bu ara kotu o yüzden servise götürmek istemiyorum benzin vs ekstra para. Ve ayrıca şimdi desem ki annemlere macun lazım bana dicekki servisi ki vs yeter
Kargo ile ver firma alıyor sizden teslim ediyor geri.

kyagizzz

80+ Bronze
95 kadar normal diyorlar casper da monster da ama değil 100 derece sınırı var diye diyorlar fakat 100 derece intel boşuna sınır yapmamış işlemci fazla zarara uğruyor diye yapmış max sıcaklık 90 olmalı yada 91 işlemcide ekran kartı 70 e kadar çıkabilir problem yok.
Benim maks 85 gördü forzada en yuksekte o kdr o zmnlar olmuyordu o zamanlarda sistem youruluyordu ama . Ben şimdi şeyden korkuyorum 95 derece altı normal al git demezler inş

Musa Dinç

80+ Bronze
Benim maks 85 gördü forzada en yuksekte o kdr o zmnlar olmuyordu o zamanlarda sistem youruluyordu ama . Ben şimdi şeyden korkuyorum 95 derece altı normal al git demezler inş
Ayarları yükseltirsen oyun moduna alırsan sistem yükü artar .

kyagizzz

80+ Bronze
Oyleyken hep kullandım bir şey olmadı şimdi nasıl. Oldu ben hala bunu anlamadım seni de bunalttım farkındayım ama niye yani? Nie birden oldu bu. Ondan öncesinde yoktu.

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
Bu konuyu artık görmek istemiyorum :D

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Hocam karşı ödemeli kargolayın.
15 yaşındasınız böyle işleri kimse yardım almadan halledebilirsiniz.

kyagizzz

80+ Bronze
Oyleyken ben hep kullandım ama hiç bir sıkıntı olmadı. Olsa o zmn olurdum serviste dediki termal macun etkisini kolay kolay kaybetmez. O yüzden onla alakalı bir sorun değildir. Dedi. Sorunun nerde olduğunu anlayamıyorum ki.

Hocam karşı ödemeli kargolayın.
15 yaşındasınız böyle işleri kimse yardım almadan halledebilirsiniz.
Son attığına bakarmisin bir de şeyden korkuyorum. Bana şey demezler demi al bak 95 in altında sorun yo al git fln. İnş demezler

bıraktım

80+ Bronze
Benim işlemci de 100 dereceyi geciyor işlemci fanımın ayakları kırıldığı icin işlemcinin üzerine öylece koydum ondandır dimi bide 7-8 yıldır macun değişmemiş işlemcinin

kyagizzz

80+ Bronze
Benim işlemci de 100 dereceyi geciyor işlemci fanımın ayakları kırıldığı icin işlemcinin üzerine öylece koydum ondandır dimi bide 7-8 yıldır macun değişmemiş işlemcinin
Tabikide ondandır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,074
Üyeler
165,276
Son üye
Hasansioooo
Top Bottom