Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
İnan bana forumda konu açtığım için kızıyorlar ama başka yapicak bir şeyim yok. Tek başıma olsugum için yapabilecek hiç bir şeyim yok maalesef. Babam bir bilgisayarcı arkadaşını aradı adam bana dediki format at son bir kez oyununu kur son bir kez test yap bir şey drgismiyecek ama olsun sen yap dedi garanti olsun sonrada servise gonder

Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi verdim abi pazartesi gel al dediler ama manisada olduğum için gidemedim cumartesi .12.30 pazartesi 18.30
Sağolun hocam.
Hocam kendi ailemden biliyorum bir sorun oldumu kızıyorlar sizde sorunlarınız kendi başınıza halletmeye çalışın
Hocam çok gerek yok format atmak ssd'nin ömrünü kısaltır
Siz direk servise verin

kyagizzz

80+ Bronze
Ah be güzel kardeşim yılların tecrübesi ile sana bilgi veriyorum geri itiyorsun ne diyim sana.
Abi sen hala beni anlamadın geri itmiyorum neden geri itiyim estağfurullah benim anlamadığım ilk formatta stres testi yapmadan nasıl olmuştu ben hala ordayım?

Sağolun hocam.
Hocam kendi ailemden biliyorum bir sorun oldumu kızıyorlar sizde sorunlarınız kendi başınıza halletmeye çalışın
Hocam çok gerek yok format atmak ssd'nin ömrünü kısaltır
Siz direk servise verin
Hocam keşke 1 dakika önce söyleseydin caresizlikten kim ne dediyse onu yaptım o oyunu yükleyen arkası Allah bildiği gibi yapsin

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Abi sen hala beni anlamadın geri itmiyorum neden geri itiyim estağfurullah benim anlamadığım ilk formatta stres testi yapmadan nasıl olmuştu ben hala ordayım?

Hocam keşke 1 dakika önce söyleseydin caresizlikten kim ne dediyse onu yaptım o oyunu yükleyen arkası Allah bildiği gibi yapsin
Hocam eğer formata başlamadıysanız kapatın şu cihazı lütfen.

Musa Dinç

80+ Bronze

Şimdi sana şöyle örneklendireyim ben seni köle olarak çalıştııryorum çok yoruldun dinlenmeye çalışıyorsun seni zorla daha fazla çalıştırırsam sen ne olursun daha fazla hararetlenirsin yorulursun ve artık işlevin biter macun da öyle tamam virüs sistemi %100 kullandığı için yüksek ısıda termal macun işlevini kaybediyor kötü macun olduğu için kendin yap diyorum servisin macunu belki 2hafta sonra tekrar aynı şeyi yapacak iyi macun alıp kafanı dinle yaparsın videoları vs var.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Şimdi sana şöyle örneklendireyim ben seni köle olarak çalıştııryorum çok yoruldun dinlenmeye çalışıyorsun seni zorla daha fazla çalıştırırsam sen ne olursun daha fazla hararetlenirsin yorulursun ve artık işlevin biter macun da öyle tamam virüs sistemi %100 kullandığı için yüksek ısıda termal macun işlevini kaybediyor kötü macun olduğu için kendin yap diyorum servisin macunu belki 2hafta sonra tekrar aynı şeyi yapacak iyi macun alıp kafanı dinle yaparsın videoları vs var.
Hocam firmaların kullandığı macunlar gayet kaliteli macun oluyor.
Bu arada bir virüsle termal macuna bir şey olmaz.

kyagizzz

80+ Bronze
Ben annemleri asla ikna edemem bu konuda. Bir de servisin macunu
Kullandıkları macun arctric mi öyle bir şey kaliteli diye biliyorum. Sorun ne hala onu anlamadım ben ama. Trojen bulaşmış olabilirmi. Hani biosla silinen sadece

Musa Dinç

80+ Bronze
Hocam firmaların kullandığı macunlar gayet kaliteli macun oluyor.
Bu arada bir virüsle termal macuna bir şey olmaz.
Bakın ben monster da kullandım şuan casper da kullanıyorum bu ömür boyu bakım ücretsiz diyen bütün firmalar macunu kötüdür sebebi şimdi bi cihaz en az gitmese 7 sene gider 7 senede senin 5*6 ayda macun değiştirdiğini düşün her yılda 2defa 1 kullanımlık macun iyisi 80-90 tl bunu her yıl 2 kere hem işlemci hem ekran kartına uyguladığını düşün zarara sokar firmayı bu yüzden orta seviyeye yakın macunlar kullanırlar istersen bi servis macunu birde kendin aldığın macunu dene farkı anlarsın.

Ben annemleri asla ikna edemem bu konuda. Bir de servisin macunu

Kullandıkları macun arctric mi öyle bir şey kaliteli diye biliyorum. Sorun ne hala onu anlamadım ben ama. Trojen bulaşmış olabilirmi. Hani biosla silinen sadece
Kardeşim virüsü şimdi neyse bırak bilgisayarında virüs yok şuan tek şartı termal macun değişicek sen gizliden hallet bu işi.

kyagizzz

80+ Bronze
Bakın ben monster da kullandım şuan casper da kullanıyorum bu ömür boyu bakım ücretsiz diyen bütün firmalar macunu kötüdür sebebi şimdi bi cihaz en az gitmese 7 sene gider 7 senede senin 5*6 ayda macun değiştirdiğini düşün her yılda 2defa 1 kullanımlık macun iyisi 80-90 TL bunu her yıl 2 kere hem işlemci hem ekran kartına uyguladığını düşün zarara sokar firmayı bu yüzden orta seviyeye yakın macunlar kullanırlar istersen bi servis macunu birde kendin aldığın macunu dene farkı anlarsın.
Marka artric mis. Eyw ozetlediğin için abi. Peki macun kötüydü ama bu oyunu yukleyene kadar (baştaki crackli oyun) iyimiydi yani. Çünkü sıcaklıklar o oyunu yükler yüklemez tavan yaptim

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Güzel kardeşim mayısta açılan konu bile 150 yorum almış artık uğraşma şu laptopla madem öyle ver gitsin servise sen niye uğraşıyorsun ya

kyagizzz

80+ Bronze
Bakın ben monster da kullandım şuan casper da kullanıyorum bu ömür boyu bakım ücretsiz diyen bütün firmalar macunu kötüdür sebebi şimdi bi cihaz en az gitmese 7 sene gider 7 senede senin 5*6 ayda macun değiştirdiğini düşün her yılda 2defa 1 kullanımlık macun iyisi 80-90 TL bunu her yıl 2 kere hem işlemci hem ekran kartına uyguladığını düşün zarara sokar firmayı bu yüzden orta seviyeye yakın macunlar kullanırlar istersen bi servis macunu birde kendin aldığın macunu dene farkı anlarsın.

Kardeşim virüsü şimdi neyse bırak bilgisayarında virüs yok şuan tek şartı termal macun değişicek sen gizliden hallet bu işi.
Gizliden halletmek imkansiz artrci kalitesini? Ve arkadaşlarım kaç senedir kullanıyor onlarda olmamis

Musa Dinç

80+ Bronze
Marka artric mis. Eyw ozetlediğin için abi. Peki macun kötüydü ama bu oyunu yukleyene kadar (baştaki crackli oyun) iyimiydi yani. Çünkü sıcaklıklar o oyunu yükler yüklemez tavan yaptim
İşte sen bilgisayarını yoracak işlemler yapmadın virüs o işlemi yaptığı için oldu eğer sen yüksek performanslı iş yapsan aynısı olurdu bu arada servisin kullandığı macun o değil ismini hatırlamıyorum ama bilgisini de paylaşmıyorlar.

kyagizzz

80+ Bronze
Güzel kardeşim mayısta açılan konu bile 150 yorum almış artık uğraşma şu laptopla madem öyle ver gitsin servise sen niye uğraşıyorsun ya
Abi bırakıcam işte Windows güncellemesi yapsın kapatıp goturcem yarın. Bana inş demezlerki 95 altı normal al git

İşte sen bilgisayarını yoracak işlemler yapmadın virüs o işlemi yaptığı için oldu eğer sen yüksek performanslı iş yapsan aynısı olurdu bu arada servisin kullandığı macun o değil ismini hatırlamıyorum ama bilgisini de paylaşmıyorlar.
Ben sordum özellikle şimdi artric miş

95 altı normal al git vs demezler demi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom