Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
@Musa Dinç @RaZeBoSs @DefKot abilerim dün dediğim formattan sonra sıcaklıklar değişmedi. Ardından teknik servisle konustum ve bana nbu değerlerin normal olduğunu(85-95 valoda) olduğunu söylediler. Ben tabii ki inanmadım. Ardından control centere girip fan hızını özele alıp sonra tekrar otomatiğe aldim. Bir de ne göreyim. Sıcaklık 69-75 arası git grlli calismay basldi 45 dk boyunca oynadım. Ara ara nadiren 77 ye çıktı. Bir kere 80 gördüm saliselik o kdr. O da başlarda sonra gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RaZeBoSs @Musa Dinç @DefKot bu sıcaklıklar normalmi peki.simdi bir de forza 4 indirip test edeceğim
Sanırım önceden de bu değerleri alıyordun normal

Musa Dinç

80+ Bronze
@Musa Dinç @RaZeBoSs @DefKot abilerim dün dediğim formattan sonra sıcaklıklar değişmedi. Ardından teknik servisle konustum ve bana nbu değerlerin normal olduğunu(85-95 valoda) olduğunu söylediler. Ben tabii ki inanmadım. Ardından control centere girip fan hızını özele alıp sonra tekrar otomatiğe aldim. Bir de ne göreyim. Sıcaklık 69-75 arası git grlli calismay basldi 45 dk boyunca oynadım. Ara ara nadiren 77 ye çıktı. Bir kere 80 gördüm saliselik o kdr. O da başlarda sonra gitti.

@RaZeBoSs @Musa Dinç @DefKot bu sıcaklıklar normalmi peki.simdi bir de forza 4 indirip test edeceğim
Cihazın her ne olursa olsun termal macun değişmesi gerek full fanlarda aida64 programı ile teste sok disk hariç hepsinin seçip başlat 5 dk yeter

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot

Siz oyunu nerden yüklemiştiniz ? virüs taramasında virüs göstsren oyundan bahsediyorum

kyagizzz

80+ Bronze
Siz oyunu nerden yüklemiştiniz ? virüs taramasında virüs göstsren oyundan bahsediyorum
Valla bir YouTube videosunda alt link bırakmıştı önce arkadaş yükledi sonra ben. Meğerse arkadaş o linkten yuklememis. Yüklerken antivirüs uyarmış onu farklı yerdrn yüklemiş. Bana da demiş ama ben duymadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom