şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,345
Şarj etmesini istemiyorum, sadece Carplay bağlantısı için kablo lazım. Type A to Type C.
Hocam 600/800 tl fln olmalı kablosuz CarPlay için bence onu tercih etŞarj etmesini istemiyorum, sadece Carplay bağlantısı için kablo lazım. Type A to Type C.
Megane 4. Sözde kablosuz CarPlay var ama kablosuz bağlanınca CarPlay çalışmıyor ve müzik vs açınca ses gelmiyor.merhaba araba hangi model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ona göre yardım etme olasılığım var
Sağ ol. Yd ama kayıt edeceğim seneye.Hocam 600/800 tl fln olmalı kablosuz CarPlay için bence onu tercih et
Bu arada 15 pro Ho yd mı ?
Hocam telefonu konsol gibi kullanınca fazla ısınıyor mu?Megane 4. Sözde kablosuz CarPlay var ama kablosuz bağlanınca CarPlay çalışmıyor ve müzik vs açınca ses gelmiyor.
Sağ ol. Yd ama kayıt edeceğim seneye.
Konsol gibi derken? PC oyunlarından bahsediyorsan telefonda oyun oynayan biri değilim, denemedimde.Hocam telefonu konsol gibi kullanınca fazla ısınıyor mu?
Hocam tr fiyatına gelir o zaman ne mantığı kaldı ki ?Megane 4. Sözde kablosuz CarPlay var ama kablosuz bağlanınca CarPlay çalışmıyor ve müzik vs açınca ses gelmiyor.
Sağ ol. Yd ama kayıt edeceğim seneye.
Yatırım yaptığım yerler var. Bütün para mı tek seferde harcamak istemedim. Kaydı seneye yapacağım zaten.Hocam tr fiyatına gelir o zaman ne mantığı kaldı ki ?