Neler Yeni

Carraro gravel g0 lastik havası tipi

echoes

80+ Bronze
evet hocam attığım lastik dediğim gibi 45/50 psi deneyin
tamamdır hocam çok sağolun. peki bu değeri neye göre belirleyebiliriz. yani yazlık ayrı kışlık ayrı mıdır? benim olduğum yer gibi eğimli veya düz olması fark ettiriyor mu? veya kilo etkiler mi? 45-70 arasında neye göre karar verebilirim başka hava basacağım zamanlarda

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,913
İsim
göksel yurtcan
tamamdır hocam çok sağolun. peki bu değeri neye göre belirleyebiliriz. yani yazlık ayrı kışlık ayrı mıdır? benim olduğum yer gibi eğimli veya düz olması fark ettiriyor mu? veya kilo etkiler mi? 45-70 arasında neye göre karar verebilirim başka hava basacağım zamanlarda
engebeli arazide yol tutuşu için bir tık daha düşük basınç veriliyor hocam kış aylarındada aynı şekilde ama atıyorum otoyola çıkacaksınız yorulmamak için en yüksek basınç basılır ben mesela yanımda pompa taşıyprum araziye girecek olursam basıncı düşürüyorum yol gelince geri hava basıyorum uzun yolda ama kısa mesafe sürüşü için çokta böyle şeylere gerek kalmaz 50psi heryere yeter fakat dediğiniz tarz inişleri o barlarda yine yaparsınız ama tekerinizin engebeli arazi performansının çokta iyi olmadığını sakın unutmayın ufak hatada yolu hissedebilirsiniz

echoes

80+ Bronze
engebeli arazide yol tutuşu için bir tık daha düşük basınç veriliyor hocam kış aylarındada aynı şekilde ama atıyorum otoyola çıkacaksınız yorulmamak için en yüksek basınç basılır ben mesela yanımda pompa taşıyprum araziye girecek olursam basıncı düşürüyorum yol gelince geri hava basıyorum uzun yolda ama kısa mesafe sürüşü için çokta böyle şeylere gerek kalmaz 50psi heryere yeter fakat dediğiniz tarz inişleri o barlarda yine yaparsınız ama tekerinizin engebeli arazi performansının çokta iyi olmadığını sakın unutmayın ufak hatada yolu hissedebilirsiniz
anladım hocam çok çok sağolun değerli bilgileriniz için. iyi sürüşler diliyorum size :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,913
İsim
göksel yurtcan

ozkets

80+
Yani özel hava derken normal hava olmadığını söylemişti. Tam bilgim olmadığı için doğrusunu bilemiyorum şimdi. Normal kendim pompayla hava bassam o zaman diğer kendi özel havasının üzerine bir şey olmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sorun olur mu. bilmediğim için tedirgin oluyorum biraz :(
Hayır olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,494
Üyeler
159,628
Son üye
oktayciray