Neler Yeni

Carraro Sportive bisiklet alınır mı

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Dostlar selam bugün bunu bayide gördüm cok begendim yarın almayı düşünüyorum 4200 e sizce alınır mı? Rengi fotoda cok kotu ama irl de baya iyi,resmen sonbaharı andırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar selam bugün bunu bayide gördüm cok begendim yarın almayı düşünüyorum 4200 e sizce alınır mı? Rengi fotoda cok kotu ama irl de baya iyi,resmen sonbaharı andırıyor.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
neyi?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,548
İsim
Taha yücel

@Mert Özkaya

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Shimano doure ve altus set karışık kullanmışlar sanırım, oldukça kaliteli alinabilir. Deorenin yanına altus sıkıştırmasalardı daha iyi olabilirdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tayyar Mutlu

Hocam Merhaba, eğer henüz almadıysan ve istanbulda ikamet ediyorsan spothane 'ye bi bak derim. Adres bilgilerine ulaşmak için google a ikinci el bisiklet alanlar veya ikinci el bisiklet alan yerler yaz direk çıkıyor ilk başta. Satmak isteyende olursa oraya satabilir.

Zaten benim gördüğüm bisikletlerin çoğu sıfır ayarında temiz ve faturalı ürünler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,792
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom