yusuf544 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2,358 Reaksiyon skoru 728 Perşembe, 16:09 #1 SELAMÜN ALEYKÜM Bana ramazan hesiye kartı geldi stajda çalıştığım şirketten kod var falat ben bunun içindekş limidi nasıl öğrenicem.müşteri hizmetlerini aradım kartı veren şirket ile konuşup öğrenebilrisiniz dedi.
SELAMÜN ALEYKÜM Bana ramazan hesiye kartı geldi stajda çalıştığım şirketten kod var falat ben bunun içindekş limidi nasıl öğrenicem.müşteri hizmetlerini aradım kartı veren şirket ile konuşup öğrenebilrisiniz dedi.
yusuf544 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2,358 Reaksiyon skoru 728 Perşembe, 16:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Carrefoursa markete gidip orda aktifleştirdiler öğrendim konu çözüldü
talhabkr 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 3,057 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,631 Perşembe, 17:02 #3 Ürün satın aldığınızda verilen fişte yazıyor. Ayrıca kasiyerde kontrol edebiliyor onun dışında öğrenme yolu yok.
Ürün satın aldığınızda verilen fişte yazıyor. Ayrıca kasiyerde kontrol edebiliyor onun dışında öğrenme yolu yok.
yusuf544 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2,358 Reaksiyon skoru 728 Perşembe, 17:11 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 talhabkr yazmış: Ürün satın aldığınızda verilen fişte yazıyor. Ayrıca kasiyerde kontrol edebiliyor onun dışında öğrenme yolu yok. Devamı için tıklayın... Aynen gittim markete aktifleştridi ordan gördğm tutarı.ama süresinin olup olmadığını sormayı unuttum.
talhabkr yazmış: Ürün satın aldığınızda verilen fişte yazıyor. Ayrıca kasiyerde kontrol edebiliyor onun dışında öğrenme yolu yok. Devamı için tıklayın... Aynen gittim markete aktifleştridi ordan gördğm tutarı.ama süresinin olup olmadığını sormayı unuttum.