CapsLock
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
karttaki puanla 361 TL geliyor alsam mı acaba bilemedim![]()
Önceki serisini 5 sene boyunca kullandım dikişleri hala sağlam olan bir çantaydı.
Pazarama üzerinden ekstra indirim için kişiye özel kuponları kontrol edebilir ya da yeni hesap açtığınızda SELAM150 kodunu kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Aldık bakalım ama laptop sığar inşallah yoksa iade etcem mecburen![]()
Önceki serisini 5 sene boyunca kullandım dikişleri hala sağlam olan bir çantaydı.
Pazarama üzerinden ekstra indirim için kişiye özel kuponları kontrol edebilir ya da yeni hesap açtığınızda SELAM150 kodunu kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Excalibur G870 sığar mı sence hocam bu çantaya ona göre iade edeyimMack çantaları birebir incelemedim hocam ama o markayı da kullanan çok. Mack çantalar Case Logic'e göre dar sadece.
15,6 inç ise sığar.Excalibur G870 sığar mı sence hocam bu çantaya ona göre iade edeyim
15,6 inç ama gaming laptopların havalandırma çıkıntısı yüzünden sığar mı bilemedim15,6 inç ise sığar.
Hocam yaklaşık 27 cm civarı o kısım çantada G870'in ölçülerini bilmiyorum ama 35x25 cm boyutlarında bir gaming laptop içine rahatça sığıyor.15,6 inç ama gaming laptopların havalandırma çıkıntısı yüzünden sığar mı bilemedim
Hocam yaklaşık 27 cm civarı o kısım çantada G870'in ölçülerini bilmiyorum ama 35x25 cm boyutlarında bir gaming laptop içine rahatça sığıyor.