❌İndirim Bitti! Casio Saat 3178TL....

Amazon çok kolay iade kabul ettiği için sıkıntılı ürünlerde çok oluyor. Daha önce sıfır traş makinesi alıp kıllı bir şekilde kutu açılışı yapan vardı forumlarda. Bunu da orjinal sipariş verip sahtesini geri yerleştirip iade edebilme ihtimalleri var.
Amazon iade islemi nasıl oluyor? Son stoğu alabildim dediğiniz gibi çıkarsa iade ederim kontrol ettikten sonra

Sağlamsa dışı sağlam, darbelere/suya/dış etmenlere dayanıklı. İçindeki quartz mekanizmanın ömrü 20 bilemedin 25 sene.

Safir camlı ortalama mekanizmalı bir otomatik saat torunun torununa bile kalır.

Buradaki 3 bin TL lik G shock dediğin gibi fiyatına göre sağlam ama 14 15 bin TL lik metal g shocklardansa aynı fiyata otomatik saat alırım
herkes saatçi değil bro
orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? aldım dayanamadım
ersa saat disstiribitör markası oradan

Trendyolda da aynı fiyat
Sağol dostum trendyoldan çektim 3 taksit veriyor diye satıcıda trendyol zaten, fiyat konusunda banada uygun gibi geldi ama hemen hemen fiyat bu zaten yabancı sitelerdeki satış fiyatını kurdan tl ye çevirip baktım ülkeden ülkeye değişiyor en pahalı 4K en ucuz 3610 tl singapur daydı.

amazondan mı aldınız
Evet. Kutuda qr var, okutunca ersa saat in sitesine yönlendiriyor. Oraya kutu üstündeki kodu girmek gerekti ama kazınmış olarak gelince giremedim. Ersa saat WhatsApp Hattı ile yazıstim ve kazınmış olan kodu ürün faturasını gönderince bana yazdılar. Sorun çözüldü. Kazınmış görünce biraz sahte ürün olabilir mi diye düşündüm ama şimdi orijinal diyebilirim. İkinci resim verilen kodu girince görünen yer. Bu şekilde garantisi aktif edilecek.

Ekler

• 1000286661.webp
    1000286661.webp
    633.2 KB · Hit: 53
  • 1000286673.webp
    1000286673.webp
    114.3 KB · Hit: 54
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,815