Casio 500₺ İNDİRİM!
Ürün altında 500₺ kupon var sepette uygulayınız ekstra 500₺ düşüyor.
Ürün altında 500₺ kupon var sepette uygulayınız ekstra 500₺ düşüyor.
Hangi ürün mesela reisim söyle karşılaştıralımKuponlu hali kuponsuz halinden daha pahalı tüm ürünler için söylüyorum hepsiburada bu kasım tam bir leş
En basiti oyuncu koltuğu bakıyordum 7k dan 7.5 çıkarmış diğer ürünleri de başka postlarda arkadaşlar karşılaştırdı zatenHangi ürün mesela reisim söyle karşılaştıralım
Kuponlu hali kuponsuz halinden daha pahalı tüm ürünler için söylüyorum hepsiburada bu kasım tam bir leş
Benim paylaştığım ürünlere bak istersen bi ?En basiti oyuncu koltuğu bakıyordum 7k dan 7.5 çıkarmış diğer ürünleri de başka postlarda arkadaşlar karşılaştırdı zaten
n11 den 999 tl aldığım kolumdaki modeli 2300 tl kardeşim bu modellerde casio nun kendi sitesinde hep bu paralardaydı zatenAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Daha ne kadar indirim olması gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim paylaştığım ürünlere bak istersen bi ?
Sen öyle diyosan öyle olsun hocamn11 den 999 tl aldığım kolumdaki modeli 2300 tl kardeşim bu modellerde casio nun kendi sitesinde hep bu paralardaydı zaten
Enflasyona vurursak bu fiyatları da çok ararız tabii kiSen öyle diyosan öyle olsun hocam
Hangi ürün mesela reisim söyle karşılaştıralım
şu saat 3 gün önce 2500 2600dü kuponla 2300 2400e geliyordu en düşük n11de. akıllarınca şimdi 2900 yaptılar 200 de kupon veriyorlar. öteki de aynı saati 3.4k yaptı 500 de indirim yine 2900
Bu ürün kuponluda olsa uygun satıcılar arasında değil. İsviçre Saat veya Hepsiburada satıcılı olan ürünlerle kıyasla diğer ürünler çin malı casio olma ihtimali de barındırıyor satan her satıcıdan alınmaz .