Eric Cartman
80+ Bronze
sepet indirimi tanımlanmış nasıl olduysa %95e varan iskonto olmuş bu üründe1870TL yazmak istedimi ne?
sepet indirimi tanımlanmış nasıl olduysa %95e varan iskonto olmuş bu üründe1870TL yazmak istedimi ne?
Ben bedava mı dedim dostum, niye bu kadar agresifsin.doğru ö bölge yaşamayınca kiralara bedaya oluyor otomatik dimi nasıl unuttum onu ben iyi hatırlattın gel sanada bizim burdan 4-5 kiralayım nasıl olsa bedava ya
h.o dostumSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.
Alamayan arkadaşlar daha iyi fırsatları yakalarlar umarım,
Senin kargocuya iptal bildirimi erken gelmişBeyler dagıtımdan geri çekildi bu nasıl iş ???
inip al ver lan kargomu deBeyler dagıtımdan geri çekildi bu nasıl iş ??? Şube iptal ettirmiş araba tam kapımdaydı
Mesaj mı geldi nasıl oldu o işBeyler dagıtımdan geri çekildi bu nasıl iş ??? Şube iptal ettirmiş araba tam kapımdaydı
Ben demiştim GPS ten aracı bulup monitörü alıp koşarak kaçın diye.Beyler dagıtımdan geri çekildi bu nasıl iş ??? Şube iptal ettirmiş araba tam kapımdaydı
EvetMesaj mı geldi nasıl oldu o iş
sepette değil direkt ürün o fiyattısepet indirimi tanımlanmış nasıl olduysa %95e varan iskonto olmuş bu üründe
Fiyatı düzenleyen kişinin maaşından kesemezler hukuka aykırı bir durum direk iptal edebilirlerdi siparişi umarım öyle bir şey olmamıştır.Evet geç fark ettim. Umarım fiyatı düzenleyen elemanın maaşından kesmezler o halde. Satıcının başkası olmaması iyi olmuş.