Görselde sepette 187tl yazılmıştı ordan söyledim ama yine de bu yanlış fiyatlandırma değil 1870tlye de fiyatı absürt oldurdusepette değil direkt ürün o fiyattı
Şimdiye kadar zaten kargoculara iletilmiştir istanbul dışındakilere hiç gitmez bileArkadaşlar yolda kuryeyi bulup üstüne atlayın HB ile görüştüm genel müdürlükde bile bu konu konuşulmuş dagıtımda olan bütün bu monitörler teslim edilmeden iade edilecekmiş yapışın kuryeye belki daha bilgi gelmemiştir ona
o fiyat dolar bazlı haliydi büyük ihtimalleGörselde sepette 187tl yazılmıştı ordan söyledim ama yine de bu yanlış fiyatlandırma değil 1870tlye de fiyatı absürt oldurdu
1870 TL ye satılsada kapış kapış giderdi en fazla yapacakları 2500. FlandırGörselde sepette 187tl yazılmıştı ordan söyledim ama yine de bu yanlış fiyatlandırma değil 1870tlye de fiyatı absürt oldurdu
Aynen tam fiyata denk geliyoro fiyat dolar bazlı haliydi büyük ihtimalle![]()
belki deo fiyat dolar bazlı haliydi büyük ihtimalle![]()
yani onu diyorum yanlış fiyat da değil tam bir muamma1870 TL ye satılsada kapış kapış giderdi en fazla yapacakları 2500. Flandır
haydaaaaAlıntıyı görüntüle
Bir kişiye daha teslim edilmiş
sanmıyorum kargocu onun getir götürü ile mükellef satıcı dikkat etseymişParasını kargocudan almasınlar sizce alırlarmı
Bu hangi siteAlıntıyı görüntüle
Bir kişiye daha teslim edilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parasını kargocudan almasınlar sizce alırlarmı
Yazdm özeldnBu hangi site