Siparişin faturalandırılmış mıydı?beyler bana iade smsi geldi ancak hbde hala hazırlanıyor yazmakta varmı yorumu olan
Siparişin faturalandırılmış mıydı?beyler bana iade smsi geldi ancak hbde hala hazırlanıyor yazmakta varmı yorumu olan
hazırlanıyor kısmına geldiyse faturalandırılıyo zatenSiparişin faturalandırılmış mıydı?
evet faturalandırılmıştıSiparişin faturalandırılmış mıydı?
İptal SMS'ni paylaşabilir misiniz acabaevet faturalandırılmıştı
sms 21.04 de geldiİptal SMS'ni paylaşabilir misiniz acaba
Çok ilginç gerçekten.sms 21.04 de geldi
yarın hala durum aynı ise senin dediğin taktiği denerim bide monitör alışverişi sonrası usb bellek de aldıydım oda bekliyor duruma göre dediğini uygularım.Ben 2 kere müşteri hizmetlerine sordum. 00.00'da kargolanacağını söylüyor.
Sende yaz müşteri hizmetlerine.
ne telegramı bunun gibi indirimlerin paylaşıldığı varsa göndersene katılayımhay arkadaş telegramı kapatmışım görmedim
Sabah 9 civarı ürünlerin teslimat merkezine geldiğine dair sisteme işlerken mi aldın?Ben kargo şubesine gittim aldım erkenden arkadaşlar. Alanlara hayırlı olsun. Ben 3 adet almıştım
Bende de aynısı oldu. Şimdi müşteri hizmetlerine yazıyorum.Gecekiyoruz şekli oldu.
Bişey yazma oglum iyi misin bekle sadece gelirse gelir ne yazcanBende de aynısı oldu. Şimdi müşteri hizmetlerine yazıyorum.