Kız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim![]()
hayırlı olsun benimki iptal oldu 50tl kupon verdiler denemiş oldukKız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
uğraşcaklara kolay gelsinbu görselden sonra bir kaç arkadaş tüketici hakem heyetine doğru yola çıktı bile hayırlı yolculuklar arkadaşlar
Dostum kaç gün sonra geldi birde herhangi bir dönüş yaptınmı yoksa bekledinizmi bende hala hazırlanıyorda beklemedeKız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim
İade mesajı aldın mı?Dostum kaç gün sonra geldi birde herhangi bir dönüş yaptınmı yoksa bekledinizmi bende hala hazırlanıyorda beklemede
Çarşamba günü öğleden önce gelene geldi 11.30 civarı tüm dağıtımdaki bu monitörleri iptal ettirdiler ve ondan sonra kargolanan olmadı inanmayın bunlara müşteri hizmetleri ara sor durumu öğrenirsin başkasına gelen ürünü buraya atar bana geldi diyeDostum kaç gün sonra geldi birde herhangi bir dönüş yaptınmı yoksa bekledinizmi bende hala hazırlanıyorda beklemede
Kim bunla niye uğraşsın?Çarşamba günü öğleden önce gelene geldi 11.30 civarı tüm dağıtımdaki bu monitörleri iptal ettirdiler ve ondan sonra kargolanan olmadı inanmayın bunlara müşteri hizmetleri ara sor durumu öğrenirsin başkasına gelen ürünü buraya atar bana geldi diye
SMS geldi para iadesi yapıldı ancak birkaçını sonra bile teslim alabilenler varmış onuda gördük kapanlara güzel günlerde kullanmaları dileği ile olsun şimdidenİade mesajı aldın mı?
Çarşamba günü öğleden önce gelene geldi 11.30 civarı tüm dağıtımdaki bu monitörleri iptal ettirdiler ve ondan sonra kargolanan olmadı inanmayın bunlara müşteri hizmetleri ara sor durumu öğrenirsin başkasına gelen ürünü buraya atar bana geldi diye
Bazı değişik insanlar var telegramda geldi diyip gelmeyen hiç bakmıyorsun galibaKim bunla niye uğraşsın?
Şaka mı yapıyon ciddi misin anlam veremedim.
ho kankaAl buda kanıtım bak monitör bana sabah teslim edildi
Bazı değişik insanlar var telegramda geldi diyip gelmeyen hiç bakmıyorsun galiba
Ciddi mi yoksa siz aldınız da onun fotosu muKız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim