Herhangi bir ekstra bir şey yaptınmı yoksa şiparişten buyana bekledinmiAl buda kanıtım bak monitör bana sabah teslim edildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı değişik insanlar var telegrama geldi diyen hiç bakmıyorsun galiba
Herhangi bir ekstra bir şey yaptınmı yoksa şiparişten buyana bekledinmiAl buda kanıtım bak monitör bana sabah teslim edildi
Bazı değişik insanlar var telegrama geldi diyen hiç bakmıyorsun galiba
Nasıl yolladılar?Kız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim
İade sonrası alan kimmiş. Nereden paylaştılar? O nasıl oluyorSMS geldi para iadesi yapıldı ancak birkaçını sonra bile teslim alabilenler varmış onuda gördük kapanlara güzel günlerde kullanmaları dileği ile olsun şimdiden
Dostum kaç gün sonra geldi birde herhangi bir dönüş yaptınmı yoksa bekledinizmi bende hala hazırlanıyorda beklemede
Ciddi mi yoksa siz aldınız da onun fotosu mu
hiç bi şey yapmadım iade mesajı dahi geldi ama bi anda kapı çaldı ve monitörlerimiz geldi biz de şaşkınızAl buda kanıtım bak monitör bana sabah teslim edildi
Bazı değişik insanlar var telegramda geldi diyip gelmeyen hiç bakmıyorsun galiba
Herhangi bir ekstra bir şey yaptınmı yoksa şiparişten buyana bekledinmi
iptal mesajı geldi diğerlerinde sadece bunda gelmemişti sanırım sonra bi anda kapı çaldı ve geldi yani ben gelmeyeceğinden emindim denemiş olmak içni almıştım şoka uğradıkNasıl yolladılar?
baya komiksin kankaÇarşamba günü öğleden önce gelene geldi 11.30 civarı tüm dağıtımdaki bu monitörleri iptal ettirdiler ve ondan sonra kargolanan olmadı inanmayın bunlara müşteri hizmetleri ara sor durumu öğrenirsin başkasına gelen ürünü buraya atar bana geldi diye
Bırak şu fesat adamı kardeş hayırlı olsun sana.baya komiksin kankabaşkasına gelen ürünü buraya atarlar diyor
25yaşında adamım senin yapacağın şeyleri insanlara yüklemen komik baya
![]()
teşekkür ederimBırak şu fesat adamı kardeş hayırlı olsun sana.
şansla alakası yok hbnin .... yoksunluğu demek daha doğru olurBizimki de şanssızlık o zaman. Alanlara hayırlı olsun.
Bence şans işi dostum. Adam göndermek zorunda değildi zaten bu fiyata.şansla alakası hbnin .... yoksunluğu demek daha doğru olur
peki herkese neden görmedi öylese bazılarına gönderdi tamam herkes göndermese anlarım hata falan daBence şans işi dostum. Adam göndermek zorunda değildi zaten bu fiyata.
şans olması imkansız randevulu teslimat burada bu mu şans oluyor illa randevulu teslimat bölgesinde mi olamamamız lazım almak için adam kayırmaktan başka bir şey değil bu resmenBence şans işi dostum. Adam göndermek zorunda değildi zaten bu fiyata.