tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,055
Çok mu komikgönderilmeyenler 50 lira kuponunu doya doya harcasın adama 15 tane göndermişler
Çok mu komikgönderilmeyenler 50 lira kuponunu doya doya harcasın adama 15 tane göndermişler
bana da 50 lira kupon gönderildi dellenme hemenÇok mu komik
Hayır sen bu konuda buradaki insanlara niye bu kadar tilt oldun ? Adamlar mı göndermeyin dedi? Saçma sapan tribe girmeÇok mu komik
sen napıyon yavaş yaÇok mu komik
180 liraya ayağını göndermezler hata olduğu bariz şansımızı denedik olmadı niye stres yapıp oraya buraya şikayet edicem diye hırslanıp milletle kavga ediyolar ilginçBiz şuan çok mutluyuz bak alamadık canımızı sıkmıyoruz ki
ADAMLAR 15 TANE almış sdfsdfdasfalan oldu mu o fiyata![]()
Hak yiyorlar![]()
Excalibur 24'' 200Hz Gaming Oyuncu Monitörü 15 Adet sahibinden.comda - 1084948605
Excalibur 24'' 200Hz Gaming Oyuncu Monitörü 15 Adet sahibinden.comda - 1084948605www.sahibinden.com
Bunun yapan adam o ücreti de öder kanka çözüm değil malesef. Hepsiburada nasıl yolladı o kadar ürünü onu anlamadım.1 tane alanların iptal olurken 15 tane alabilmesi saçma.ADAMLAR 15 TANE almış sdfsdfdasf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Donanim Arşivi forumu ücretli yapmalı yemin ediyorum facebook sayfalarının ekmek teknesi burası![]()
Bilemiyorum kanka ya ben hk gaming klavyelerine üzüldükten sonra bir daha üzülmedim :SBunun yapan adam o ücreti de öder kanka çözüm değil malesef. Hepsiburada nasıl yolladı o kadar ürünü onu anlamadım.1 tane alanların iptal olurken 15 tane alabilmesi saçma.