TALHA MURAT
80+ Silver
100 tl bütçenden daha fazla verip iyi bir işlemciye geçemiyormusunbütçem 18.500 ile sınırlı arkadaşlar
100 tl bütçenden daha fazla verip iyi bir işlemciye geçemiyormusunbütçem 18.500 ile sınırlı arkadaşlar
bu site güvenilir midir hocam?Bu fiyata rtx 3070 ti sistem var
Skywalker 7A-RTX3070Ti - Game Garaj
AMD işlemcili, nvidia ekran kartlı Skywalker 7A-RTX3070Ti masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
işlemci tercihim intel yönünde. Zaten kampanyada bitiyormuş bakalım kampanya olursa kovalayacağım. Bulamazsam 100tl yükseltebilirim elbette.100 TL bütçenden daha fazla verip iyi bir işlemciye geçemiyormusun
Evet itopya, sinerji, İncehesap, gamegaraj gibi siteler en güvenilir sitelerdirbu site güvenilir midir hocam?
İntelden daha iyi sen bilirsin intelciler de bir bitmiyor anlamadım.bu site güvenilir midir hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci tercihim intel yönünde. Zaten kampanyada bitiyormuş bakalım kampanya olursa kovalayacağım. Bulamazsam 100tl yükseltebilirim elbette.
benim tercihim bu yönde sadece fanboyu değilim. AMD de kullanırız.İntelden daha iyi sen bilirsin intelciler de bir bitmiyor anlamadım.