Evet Casper control merkezi var ordan halledebilirsinDaha bugün aldım şuanda zaten bir oyun yüklü değil sadece internette gezerken arada bir uçak gibi sesi çıkıyor laptoptan ve buz gibi oluyor bu fan hızını ayarlayabiliyor muyum?
bakayım ona teşekkürler
Kendi yazılımıyla fan ayarlarını kontrol edebiliyorsunuz.
Hibrite alman iyi olur. Gündelik kullanıma uygun uygulamalarda hariciye almana gerek yoksistem modunu ofis moduna çevirmiştim zaten gpu moduda harici modda acaba onu hibrit moda mı almam lazım
ha zaten bende bu var ama hala fan hızını ayarlamayı bulamadım
Kendi yazılımıyla fan ayarlarını kontrol edebiliyorsunuz.
Yukarıdaki mesajlarda sistem modu diye bahsettiğin kısım fan modunu da ayarlar. Ofis moduna aldıysanız gpu moduda hibrit, eko gibi bir seçeneğe alırsanız cihaz gerekmediği sürece fan açmazha zaten bende bu var ama hala fan hızını ayarlamayı bulamadım
hocam bende de aynı sorun var, fakat ordan nasıl yapacağımı bilmiyorum 2 ay oldu alalı, ilk başlarda hiç sorun yoktu, fakat son 1 haftadır bu sorun var, 4300-5000rpm de çalışıyor bostaykenEvet Casper control merkezi var ordan halledebilirsin
control merkezini indir agahocam bende de aynı sorun var, fakat ordan nasıl yapacağımı bilmiyorum 2 ay oldu alalı, ilk başlarda hiç sorun yoktu, fakat son 1 haftadır bu sorun var, 4300-5000rpm de çalışıyor bostayken
zaten var, ama oradan ne ayarı yapacağımı bilmiyorumcontrol merkezini indir aga
orda fan geçiş modları varzaten var, ama oradan ne ayarı yapacağımı bilmiyorum