Neler Yeni

Çözüldü✓ Casper Excalibur G770 görüntü bozukluğu

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
Bazı programlar üzerinde kısmen yazılar bulanık gözüküyor. Her programda değil bazı programlarda sorun yaşıyorum. Discord, LoL istemci ekranı, Nvidia GeForce Experience gibi programlarda sorun olmakta. Tüm driver 'ları kontrol ettim ve güncellenmeyen bir driver bulamadım. Sorunu çözememiş ve bu sorunu yaşayan arkadaşlara denk gelemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cihaz

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Deniz
Evet aynı şeyi bende yaşıyorum
Dediğiniz gibi bazı programlarda oluyor bende de
Sanki o programın çözünürlüğü çok düşük gibi gözüküyor

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bende de yeni laptopda aynı durum var ama sadece uyarı kutusu setup kurulumu gibi yerlerde kalite baya düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de yeni laptopda aynı durum var ama sadece uyarı kutusu setup kurulumu gibi yerlerde kalite baya düşük
İşte bende bir kac uygulamada oluyor sanıyordum ama torrent uygulamasında da aynı şeyi yaşadım az önce yani bununla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
Hocam ekran kartınızı resetleyin . Google’da tuş kombinasyonu bulunabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak bey
Bazı programlar üzerinde kısmen yazılar bulanık gözüküyor. Her programda değil bazı programlarda sorun yaşıyorum. Discord, LoL istemci ekranı, Nvidia GeForce Experience gibi programlarda sorun olmakta. Tüm driver 'ları kontrol ettim ve güncellenmeyen bir driver bulamadım. Sorunu çözememiş ve bu sorunu yaşayan arkadaşlara denk gelemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cihaz
Bu mux switch yoksa yada ayari yoksa oluyor.Ekran kartı cpu üzerinde zorlanıyor buda araya aracı girmesi gibi bir şey masaüstünde cpu içresinde ki gpu dan görüntü verdigi icin logolar sönük duruyor ayni durum bende de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mux switch yoksa yada ayari yoksa oluyor.Ekran kartı cpu üzerinde zorlanıyor buda araya aracı girmesi gibi bir şey masaüstünde cpu içresinde ki gpu dan görüntü verdigi icin logolar sönük duruyor ayni durum bende de var.
Ne yapmamiz gerekiyor bunu duzeltmek icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
Evet aynı şeyi bende yaşıyorum
Dediğiniz gibi bazı programlarda oluyor bende de
Sanki o programın çözünürlüğü çok düşük gibi gözüküyor
Hocam sorunu çözdüm sizde hala devam ediyorsa yardimci olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR