Neler Yeni

Casper excalibur g870 mavi ekran sorunu

99unes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadirrrrrrrrrrr
bilgisayarı 2 kere servise gönderdik birşeyler değiştirmeden 7k para alıp aynı şekilde gönderdiler ilkinde gelince bilgisayar açılıyor ama oyunlara girince direkt donuyor du 2.sinde geldi şuan bu bilgisayardan yazıyorum oyun farketmeksizin half life da bile mavi ekran verip atıyor artık gına geldi gönderdiğimiz serviste özell servismiş yani hem yanlış yere gönderdik hem yapmadılar hemde 7k paramı aldılar minidump dosyalarını alta bırakıyorum.

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
bilgisayarı 2 kere servise gönderdik birşeyler değiştirmeden 7k para alıp aynı şekilde gönderdiler ilkinde gelince bilgisayar açılıyor ama oyunlara girince direkt donuyor du 2.sinde geldi şuan bu bilgisayardan yazıyorum oyun farketmeksizin half life da bile mavi ekran verip atıyor artık gına geldi gönderdiğimiz serviste özell servismiş yani hem yanlış yere gönderdik hem yapmadılar hemde 7k paramı aldılar minidump dosyalarını alta bırakıyorum.

Hocam OCCT kurup, ekran kartını bi stres testine sokar mısınız ? belki chipset çok fazla ısındığından otomatik olarak sistem mavi ekran hatası veriyor. Eğer sorun ısınması ise soğutucu bloğu kontrol etmelisin ve termal macunu kontrol etmelisin. OCCT teste sokmadan önce ekran kartın kaç derece önce bir ona bak. Eğer teste başlamadan bile sıcaksa dediğim gibidir.

99unes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
kadirrrrrrrrrrr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dümdüz başlatayımmı yoksa ayar falan yapmama gerek var mı bide minidump dosyasına baktınız mı?

Top Bottom