- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe yok, olsa üçüncüyüde alacağım bulunduğum bölgede satayım. Tamamen ön yargı.Parana yazık edersin.
Bütçe yok, olsa üçüncüyüde alacağım bulunduğum bölgede satayım. Tamamen ön yargı.Parana yazık edersin.
3060 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4ZY4SH/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=120 k ya HP 3050 en fazla 3050 ti, 8 nadiren 16 ram ve genelde 500 ssd veriyor. Çöp demek için bi en azından satılan yerde kurcalamak lazım. Sadece kötülemek için yazmış olmayın bence.
aynı fiyata legion varken kim excalibur alır20 k ya HP 3050 en fazla 3050 ti, 8 nadiren 16 ram ve genelde 500 ssd veriyor. Çöp demek için bi en azından satılan yerde kurcalamak lazım. Sadece kötülemek için yazmış olmayın bence.
Sadece 3060 beslemesi yeterli geliyorsa sana benim için konu kapanmıştır.3060 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4ZY4SH/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
artan para ile 32 ram 2tb ssd yaparsın. İşlemci güçsüz olabilir ama 3060 için yeterli,besliyor.
Hocam alan sizsiniz bize hayırlı olsun demek düşer ancak fikrinizden vaz geçmeniz yararınıza olur.Bütçe yok, olsa üçüncüyüde alacağım bulunduğum bölgede satayım. Tamamen ön yargı.
casper ısınmaktan İ7 12. nesil ile yük altında tam performans alabiliyorsa mucizevi olur.Sadece 3060 beslemesi yeterli geliyorsa sana benim için konu kapanmıştır.
tabi efendimParana yazık edersin.
Dönemlik olarak bu konu altında deneyimlerimi paylaşacağım.Hocam alan sizsiniz bize hayırlı olsun demek düşer ancak fikrinizden vaz geçmeniz yararınıza olur.
rezDönemlik olarak bu konu altında deneyimlerimi paylaşacağım.
İşte hâlâ ısınma ile ilgili bitmek bilmeyen karalama kampanyası yok öyle bir ısınma onu anlatmaya çalışıyorum ya baştan bericasper ısınmaktan İ7 12. nesil ile yük altında tam performans alabiliyorsa mucizevi olur.
Ülkece en büyük sorunumuz yerli firmaların iyisine kötüsüne hep soğuk olmamız.aynı fiyata legion varken kim excalibur alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır monster ve casper çok büyük firmaymış gibi fiyatları rakibi olamayacak markalar ile aynı çok enteresan siz ve sizin gibi bilinçsiz kullanıcılar yine de almaya devam ettikçe bu fiyatlar da normal olacak.
Timespy testi yaparsanız bakmak isterim.yok öyle bir ısınma onu anlatmaya çalışıyorum ya baştan beri
bu fiyata soğuk değil buz olurİşte hâlâ ısınma ile ilgili bitmek bilmeyen karalama kampanyası yok öyle bir ısınma onu anlatmaya çalışıyorum ya baştan beri
Ülkece en büyük sorunumuz yerli firmaların iyisine kötüsüne hep soğuk olmamız.
Fiyatı nereye koyacağız peki? Fiyat çıkınca tabii ki çok daha iyi bilgisayarlar var
16 ram daha ekle casper dan daha iyi olur.
Timespy testi yaparsanız bakmak isterim.