Neler Yeni

CASPER EXCALİBUR G870

xooneyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
İşte hâlâ ısınma ile ilgili bitmek bilmeyen karalama kampanyası :) yok öyle bir ısınma onu anlatmaya çalışıyorum ya baştan beri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkece en büyük sorunumuz yerli firmaların iyisine kötüsüne hep soğuk olmamız.
Sırf ülkemizin diye başka ülkelerden malzeme alıp üstüne kendi logosunu basıp, kalite olarak ucuza kaçan, yazılım hatalı, ısınma hatalı bir markaya iyi diyemeyiz.

Al kardeşim al istediğin bilgisayarı al o paraya yüz kat daha performanslı şeyler varken excalibur (hangi serisi olursa olsun) almak kusura bakmayın ancak aptallıktır

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
Biraz daha dikkatli yazarsan memnun olurum. Hakarete varan şekilde konuşursan emin ol karşılığını fazlasıyla alırsın. Aynı paraya daha performanslı bir bilgisayar olsaydı zaten alırdım rahat ol.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
''ısınma sorunu çözülmüş'' yazısına patladım yalnız i7 12650h laptop içinde yükte can çekişecektir 90 dereceye ulaşınca korkup konu açarsınız

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
''ısınma sorunu çözülmüş'' yazısına patladım yalnız i7 12650h laptop içinde yükte can çekişecektir 90 dereceye ulaşınca korkup konu açarsınız
12. Nesil işlemcilerin sıcak çalıştığını biliyorum. Bu kadar çok ince bir kasada 90-95 derecelerde korkup konu açmam merak etme. Ayrıca şuana kadar 83 derece üstüne çıkmadı oyunlarda.

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
https://www.trendyol.com/hp/victus-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.51.7 hocam şunu unutmayın her sistem soğuk olduğunda yüzde 50 daha performanslı çalışır
AMD işlemcili olduğu sürece yanından geçmem maalesef. Zamanında sıkıntısını yaşadım. Genel olarak herkeste Casper ön yargısı var ben amd ye karşı mesafeliyim ki ön yargı olarak değil daha önce yaşadığım sorundan dolayı

excalibur ceosu musun durust ol!?
Excalibur CEO su olmaz. Belki müdürü vs olur. Casper CEO su olurum olsam olsam. Ayrıca sıkıntı yaşamadığım bir mal var önümde ve bunu paylaşıyorum ki ön yargılı olunmasın. Ne diye marka sevici pozisyonuna sokuyorsunuz. Sen bir üründen sorun yaşamadığında bunu anlattığında o markanın CEO su mu oluyorsun?

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
AMD işlemcili olduğu sürece yanından geçmem maalesef. Zamanında sıkıntısını yaşadım. Genel olarak herkeste Casper ön yargısı var ben amd ye karşı mesafeliyim ki ön yargı olarak değil daha önce yaşadığım sorundan dolayı

Excalibur CEO su olmaz. Belki müdürü vs olur. Casper CEO su olurum olsam olsam. Ayrıca sıkıntı yaşamadığım bir mal var önümde ve bunu paylaşıyorum ki ön yargılı olunmasın. Ne diye marka sevici pozisyonuna sokuyorsunuz. Sen bir üründen sorun yaşamadığında bunu anlattığında o markanın CEO su mu oluyorsun?
ironi yaptim dostum biraz gerginsin galiba gozlerime bak ve sakinles 👁

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
laptop kolaylık taşıma vs konusunda tamam ama dükkana almışken neden eve kasa almadınız?

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
laptop kolaylık taşıma vs konusunda tamam ama dükkana almışken neden eve kasa almadınız?
Evde salon, balkon vs kullanımında rahatlık için. Masaüstü bu fiyatlara güzel bir şey dizilirdi ama tek noktada kullanım olayı sıkıntı benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,691
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom