Neler Yeni

CASPER EXCALİBUR G870

HmzaY

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ülkece en büyük sorunumuz yerli firmaların iyisine kötüsüne hep soğuk olmamız.
Yerli ürün vergi muafiyeti alıp ucuz olmaya çalışır. 25k fiyat çekmez. Düzgün yerli bios geliştirir, kasasını üretir, Özel soğutma sistemi fanlar tasarılar, ekosistem oluşturur. Monster o konuda çoook överim. sevmem ama överim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı nereye koyacağız peki?
1000-1500tl nin çok büyük bir miktar olduğunu düşünmüyorum. 50 dolar para değil, harçlık.

HDogus

80+ Bronze
caper markasına karşı genel olarak bir ön yargım var ama g870 modeli gerçekten soğutmada başarılı bir model. İncelemeleri izlemenizi tavsiye ederim.

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
Yerli ürün vergi muafiyeti alıp ucuz olmaya çalışır. 25k fiyat çekmez.

1000-1500tl nin çok büyük bir miktar olduğunu düşünmüyorum. 50 dolar para değil, harçlık.
İban paylaşayım da bana bi 50 dolar harçlık gönderiver :)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
Arada ram eklenmesiyle 3000 TL fark olup bunu yarı yarıya göstermeniz, inatla malı kötülemeniz ve 1500 TL yi bile küçümsemeniz hayran bıraktı. Dayanamadım ;)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Arada ram eklenmesiyle 3000 TL fark olup bunu yarı yarıya göstermeniz, inatla malı kötülemeniz ve 1500 TL yi bile küçümsemeniz hayran bıraktı. Dayanamadım ;)
3000tl yi 1 haftada öğrenci halimle kazanabildiğim için ciddi bir miktar değil. Kendinizi geliştirirseniz emin olun 1500tl küçük bir rakam.

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
Yerli ürün vergi muafiyeti alıp ucuz olmaya çalışır. 25k fiyat çekmez. Düzgün yerli bios geliştirir, kasasını üretir, Özel soğutma sistemi fanlar tasarılar, ekosistem oluşturur. Monster o konuda çoook överim. sevmem ama överim.

Keşke mesela bu modelin incelemelerini izlersenizde bi baksanız sogitmayla ilgili ne yapmışlar. Hazır mı alıp kullanmışlar, kullanılan sistemi başka hangi firmalar kullanmış. Ama olur mu, Türk malı yok bu kötü :)

Furkanozr

80+ Silver

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Keşke mesela bu modelin incelemelerini izlersenizde bi baksanız sogitmayla ilgili ne yapmışlar. Hazır mı alıp kullanmışlar, kullanılan sistemi başka hangi firmalar kullanmış. Ama olur mu, Türk malı yok bu kötü :)
Siz bize Timespy testi yapıp tüm verileri atın bakalım dedik. Vaktim önemli açıkçası casper izleyerek harcamam, burada arkadaşlara yardımcı olurum daha verimli geçer.

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
3000tl yi 1 haftada öğrenci halimle kazanabildiğim için ciddi bir miktar değil. Kendinizi geliştirirseniz emin olun 1500tl küçük bir rakam.
Benim kim olduğumu, hangi işi yapıp ne kadar kazandığımı bilmiyorsun kendini arşa çıkarıyorsun. Benim için sorun yok :) cevapların gittikçe seviye düşürür vaziyete geldi. Üzüldüm adına.

Neden casper alınmaz sorusunu geçtim neden bu laptop varken attığınız casperi tercih ettiniz mantıklı bir açıklaması varmı acaba buna +16 gb ram +500gb m2 eklesen 25.700 yapıyor her türlü bunu almak dahada mantıklı
Çünkü amd işlemci istemiyorum.

Benim kim olduğumu, hangi işi yapıp ne kadar kazandığımı bilmiyorsun kendini arşa çıkarıyorsun. Benim için sorun yok :) cevapların gittikçe seviye düşürür vaziyete geldi. Üzüldüm adına.

Çünkü amd işlemci istemiyorum.
AMD işlemcili daha uyguna da gelecek birgisayalar olduğunu biliyorum ama intel benim için daha cazip geliyor.

Siz bize Timespy testi yapıp tüm verileri atın bakalım dedik. Vaktim önemli açıkçası casper izleyerek harcamam, burada arkadaşlara yardımcı olurum daha verimli geçer.
Arkadaşlara hemen yardımcı olarak zamanını verimli kullan bence

Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Benim kim olduğumu, hangi işi yapıp ne kadar kazandığımı bilmiyorsun
bilmeme gerek de yok, 1500tl nin para olmadığı gerçek. Ve düzgün bir hizmet için verilmeye değer. Bitti.

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN

milenix

80+ Gold
Tek sorun ısınma sorunu değil ki. Kendi üretimi olmayan firmalardan ürün almak kumar gibi bir şey. Monster, Casper gibi markalar yurtdışından ürün getirip üstüne marka basıyor. Monster'ın da sevmeyeni çok ama genellikle Tonfang ve MSI üretimi kaliteli cihazlar üstüne logo bastığı için problem yaşanmıyor çok fazla. Casperin tercih ettiği ürün yelpazesi belirsiz. En azından ben görmedim / bilmiyorum. Garanti desteği de muamma. Alınmaz diyerek adamları boğazına girecek lokmadan etmek de olmaz şimdi ama ben tercih etmem şahsen. Zamanında masaüstü bilgisayarlarını kullanıp özellikle PSU konusunda problemler yaşayanları gördüğümü hatırlıyorum. Geçmişten gelen bir önyargı benimki.

Acer üretimi kendisine ait bir firma. Garanti konusunda muhatabın belli. En kötü Acer'i tercih ederim düşük bütçede.
Arkadaşlar montaj kasa cihazlardan beklentiniz olmasın. Her an büyük bir güncellemede uyumsuzluklar, bios sorunları ile karşılaşırsınız. Sürücü sıkıntıları çekersiniz tavsiye etmem. Gerçekten ucuz olsa o zaman alınır fakat 20k ya hp varken bu gerçekten çöp.
Casper Excalibur serisini Quanta Computer üretiyor. Ve HP, Dell, Acer gibi firmaların birçoğunun anakartını yine bu firma üretiyor. Ki Quanta Computer dünyanın en büyük laptop üreticisidir. Monster ise Tong Fang ve MSI'n üzerine logo basıyor. Yani öyle bilip bilmeden ahkam kesmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,685
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom