Neler Yeni

Casper Excalibur G900.1180-BV60X-B nasıl ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
i7 10750H her türlü undervolt kilitli. Merak etme bunları önceden denedim olmadı.

Gidip araştırmadan Abra modelleri falan aldıysanız veya gidip Tulparlar'ın en ucuzlarından aldıysanız sizce de gayet normal değil mi?
Yazılan yorumu galiba anlamadınız? Ben kumar oynayın demiyorum, ona bakılırsa sizin mantığınızla MSI falan çok iyi markalar. Onların her modeli kusursuz o zaman? Değil. KATANA gibi modeller Monster Abra A7 gibi berbat modellerdir. Monster V25.1 gibi modeller MSI'ya kıyasla F/P (şimdi nasıl bilmiyorum) hemde MSI ile aynı performansı veriyor (kalite bakımından) çünkü MSI üretimi. Güzel marka yoktur, iyi model vardır. Genelleme yapmayın. "Bu nasıl saçma bir yorum?" derken saçma bir yorum yapmayı başardınız 👏
Sizin gibi parasız fanboyları seviyorum, gerçekten cahille konuşmak zor ama sizin ayrı bir havanız var doğrusu, Tulpar T7 serisi almıştım size bunu açıklamama gerek yok insanların yaşayacağı hayal kırıklığı duygusuna ortak koşabilirsiniz, iyi günler.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Sizin gibi parasız fanboyları seviyorum, gerçekten cahille konuşmak zor ama sizin ayrı bir havanız var doğrusu, Tulpar T7 serisi almıştım size bunu açıklamama gerek yok insanların yaşayacağı hayal kırıklığı duygusuna ortak koşabilirsiniz, iyi günler.

Ben herhangi bir şekilde Monster - Excalibur fanı değilim ve eğer iyi bir model değilse tercih ettirmem asla. Ek olarak parasız dediğin kişiden bir emin ol. Maddi durum ile dalga geçiliyor olsaydı bil ki seni ezerdim.

Edit : Bunu bir çok kez foruma anlattım. Kendi cihazım olan Excalibur'u almadan önce foruma üye değildim ve sormak aklıma gelmemişti bile. Excalibur alma sebebim fanboyluk değil yani bilmeden almam.

Bura.K

80+ Silver
Ya kardeşim bi boş yapma. Parasız fanboymuş :D @Perfectshot06 dahil çoğu kişi boş öneri yapıp konuşmadığımı bilir. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Gidip araştırmadan "aagg ışıklı misikli laptop" deyip Clevo kasa alırsan böyle ağlarsın. Yaşın kadar geçmişim var boş boş edebiyat yapma bana burada. Git V25.1 gibi modelleri araştır sonra konuş. Sen daha TongFang'ın ne olduğunu bilmezsin. Hayatımda 50'den fazla dizüstü almışımdır. Buna Bravo 15 ve Monster A5-V25.1 modelleri de dahil. Daha V25.1 gibi onlarca modelin kimin ürettiğini bilmiyorsun gelmiş laf salatalığı yapıyorsun. V25.1 gibi onlarca sorunsuz model koyarım önüne şaşırır kalırsın. Daha okuduğunu anlayamıyorsun. Hadi işine abisi.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Ya kardeşim bi boş yapma. Parasız fanboymuş :D @Perfectshot06 dahil çoğu kişi boş öneri yapıp konuşmadığımı bilir. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Gidip araştırmadan "aagg ışıklı misikli laptop" deyip Clevo kasa alırsan böyle ağlarsın. Yaşın kadar geçmişim var boş boş edebiyat yapma bana burada. Git V25.1 gibi modelleri araştır sonra konuş. Sen daha TongFang'ın ne olduğunu bilmezsin. Hayatımda 50'den fazla dizüstü almışımdır. Buna Bravo 15 ve Monster A5-V25.1 modelleri de dahil. Daha V25.1 gibi onlarca modelin kimin ürettiğini bilmiyorsun gelmiş laf salatalığı yapıyorsun. V25.1 gibi onlarca sorunsuz model koyarım önüne şaşırır kalırsın. Daha okuduğunu anlayamıyorsun. Hadi işine abisi.
ABiCiM Kullanmadan yaşamadan laf yapıyorum markayı savunuyorum ciddi ergen bir fanboyum, doğruyu söyleyenin hangi modeli kullandığını bilmeyip en dandik modeli almışsın diyorum, çok acınası bir durumdayım hayatımda ilgi odağı olabilecek başka bir şey yok :(.

evladım tutturmuşsun msi üretiyor diye, bana ne msi üretiyorsa, msi üretiyor diye çok mu kaliteli kasası BANA NE , bana verdiği performans ve uzun vadede oluşabilecek detaylar lazım, O dönemde en popüler tulpar serisinin üst modellerinden birini almışım bana hâla diyor şu şu modeli koyarım önüne bakakalırsın diyorsun, seninle konuşurken forum kurallarını çiğnememek için zor tutuyorum kendimi o kadar alçak seviyede ve cahil bir durumdasın. Hâla gelmiş burada tatava yapıyorsun. Umarım yaşanılanlar bir gün haşına gelir, seni Allah'a havale ediyorum 🙂🙂😙

Bura.K

80+ Silver
Evladım? Sen kimsin? Laf kalabalığı yapma da doğru düzgün tartış.
msi üretiyor diye, bana ne msi üretiyorsa, msi üretiyor diye çok mu kaliteli kasası
Bak şuradan bile araştırmadığın belli oluyor. MSI üretiyor diye kaliteli olacak değil, doğru. Yukarıda dediğim gibi "kötü marka yoktur, kötü model vardır." Ancak V25.1 modeli TONGFANG kasa. Bak TONGFANG kasa en iyi kasa türlerinden birisidir. İnternet var elinin altında, git araştır.
bana verdiği performans ve uzun vadede oluşabilecek detaylar lazım,
V25.1'in ve diğer modellerin (sorunsuz olan TongFang modellerin) performansı gayet iyi ve döneme uygun performanslar sergiliyorlar.
O dönemde en popüler tulpar serisinin üst modellerinden birini almışım bana hâla diyor şu şu modeli koyarım önüne bakakalırsın diyorsun,
O dönemin en son modeli olması onu süper ötesi yapmaz. Mesela MSI KATANA serisi berbat bir seri ancak en son yıl çıktı. Bu onun kötü olduğunu değiştirmez, araştırarak alacaksın ve ek olarak aldığın model Clevo kasa. Clevo kasa plastik kasadır ve en çok kronik sorunlu kasa modelidir, tavsiye edilmez. Monster her modeli için MSI ile anlaşmıyor, bazı modeller için anlaşıyor. Senin mantığınla her modelle anlaşsaydı ortada "Monster" diye marka kalmazdı adı "MSI" olurdu :D
seninle konuşurken forum kurallarını çiğnememek için zor tutuyorum kendimi o kadar alçak seviyede ve cahil bir durumdasın.
Konuşmada ilk atağa geçen sensin gelmiş yağ gibi üstte çıkmaya çalışıyorsun. Alçak seviyede olan sensin çünkü bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun ve biz buna "cahillik" diyoruz.
Hâla gelmiş burada tatava yapıyorsun. Umarım yaşanılanlar bir gün haşına gelir, seni Allah'a havale ediyorum 🙂🙂😙
Yaşananlar başıma geldi zaten. A7 modelini aldım demiştim, araştırmadan aldım ve sonum senin gibi oldu. Direkt iade ettim ve V25.1'e geçtim ancak ekonomik sıkıntılardan ötürü geri sattım ve MSI Bravo 15 aldım. Böyle gidiyor bu. Allah'a havale etmelik bir durum yok, sana küfür falan etmedim ve bu dediğine de anlam veremedim. "Hala gelmiş tatava yapıyorsun" diyorsun ama biraz araştır Allah için. TongFang'ı araştır, Clevo'yu araştır. Araştırmaya üşeniyorsan sana 2 dakika da anlatayım:

Clevo, Tayvan'da kurulan ve Monster'ın çoğu modeli için kasa üretimi yapan bir firmadır. Kasaları genellikle plastikten olur ve klavye modelleri olarak harfler hep tuşun sol/sağ üstüne yazılır ve tavsiye edilmez. Abra A7-Abra A5(V13.4 dışında) gibi seriler buna bir nebze olsun örnektir.

Clevo kasada T7 V20.3 en çok tercih edilen ve en çok sorun yaratan model olarak bilinmekte.

TongFang, MSI'ın aktif olarak kullandığı ve en kaliteli kasa modelidir. Kasası metaldir, soğutması ve dayanıklılığı iyidir. Harfler, tuşların ortasında yer alır. Monster V25,1, Abra A5 V13.4 gibi modeller de TongFang'ın şahserlerinden birisidir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Evladım? Sen kimsin? Laf kalabalığı yapma da doğru düzgün tartış.

Bak şuradan bile araştırmadığın belli oluyor. MSI üretiyor diye kaliteli olacak değil, doğru. Yukarıda dediğim gibi "kötü marka yoktur, kötü model vardır." Ancak V25.1 modeli TONGFANG kasa. Bak TONGFANG kasa en iyi kasa türlerinden birisidir. İnternet var elinin altında, git araştır.

V25.1'in ve diğer modellerin (sorunsuz olan TongFang modellerin) performansı gayet iyi ve döneme uygun performanslar sergiliyorlar.

O dönemin en son modeli olması onu süper ötesi yapmaz. Mesela MSI KATANA serisi berbat bir seri ancak en son yıl çıktı. Bu onun kötü olduğunu değiştirmez, araştırarak alacaksın ve ek olarak aldığın model Clevo kasa. Clevo kasa plastik kasadır ve en çok kronik sorunlu kasa modelidir, tavsiye edilmez. Monster her modeli için MSI ile anlaşmıyor, bazı modeller için anlaşıyor. Senin mantığınla her modelle anlaşsaydı ortada "Monster" diye marka kalmazdı adı "MSI" olurdu :D

Konuşmada ilk atağa geçen sensin gelmiş yağ gibi üstte çıkmaya çalışıyorsun. Alçak seviyede olan sensin çünkü bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun ve biz buna "cahillik" diyoruz.

Yaşananlar başıma geldi zaten. A7 modelini aldım demiştim, araştırmadan aldım ve sonum senin gibi oldu. Direkt iade ettim ve V25.1'e geçtim ancak ekonomik sıkıntılardan ötürü geri sattım ve MSI Bravo 15 aldım. Böyle gidiyor bu. Allah'a havale etmelik bir durum yok, sana küfür falan etmedim ve bu dediğine de anlam veremedim. "Hala gelmiş tatava yapıyorsun" diyorsun ama biraz araştır Allah için. TongFang'ı araştır, Clevo'yu araştır. Araştırmaya üşeniyorsan sana 2 dakika da anlatayım:

Clevo, Tayvan'da kurulan ve Monster'ın çoğu modeli için kasa üretimi yapan bir firmadır. Kasaları genellikle plastikten olur ve klavye modelleri olarak harfler hep tuşun sol/sağ üstüne yazılır ve tavsiye edilmez. Abra A7-Abra A5(V13.4 dışında) gibi seriler buna bir nebze olsun örnektir.

Clevo kasada T7 V20.3 en çok tercih edilen ve en çok sorun yaratan model olarak bilinmekte.

TongFang, MSI'ın aktif olarak kullandığı ve en kaliteli kasa modelidir. Kasası metaldir, soğutması ve dayanıklılığı iyidir. Harfler, tuşların ortasında yer alır. Monster V25,1, Abra A5 V13.4 gibi modeller de TongFang'ın şahserlerinden birisidir.
ok knk

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
i7 10750H her türlü undervolt kilitli.
Hayır. Bizde monster' in 2060 +10750h cihazı vardı %30 performans arttırmıştık ısı düşüşüyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak V25.1 modeli TONGFANG kasa
MSI kasa. GP66 leopard olması lazım. Gerçi yazının sonunda MSI' ın da subvendorunun TongFang olduğunu belirtmişsin. Bu arada 25.1 de harflerin konumu tamamen steelseries sayesinde tongfang ile alakası yok.

Bura.K

80+ Silver

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Hayır. Bizde monster' in 2060 +10750h cihazı vardı %30 performans arttırmıştık ısı düşüşüyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Excalibur buna izin vermiyor. Daha dün denedim yine olmadı. Hangi yazılımı kullandınız eğer kullanmadığım bir yazılımsa ben de deneyeyim belki onda olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Excalibur buna izin vermiyor. Daha dün denedim yine olmadı. Hangi yazılımı kullandınız eğer kullanmadığım bir yazılımsa ben de deneyeyim belki onda olur
ThrottleStop kullandım. Bu arada UV veya OC yapamamanın nedeni işlemcinin W olarak kilitlenmesi olabilir.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
ThrottleStop kullandım. Bu arada UV veya OC yapamamanın nedeni işlemcinin W olarak kilitlenmesi olabilir.
ThrottleStop'u ben de denedim ve mV'yi falan kısmama rağmen hiç bir şekilde işlemcinin çektiği W değişmemişti. Herhalde W olarak kilitli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,735
Üyeler
166,825
Son üye
Melih654
Top Bottom