Neler Yeni

🔥İndirim Casper Excalibur İ7 11700F RX 6700XT

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,777
İsim
Lokman Doğan
Hazır marka sistem 34.799 TL
Üstelik TEKNO CLUB 3.000 İNDİRİM şansı ile, 31.799TL oluyor.

Casper Excalibur E75C.117F-DFD0X-0SD Intel Core i7-11700F 32 GB RAM 1 TB SSD 12 GB RX 6700XT FreeDOS Sıvı Soğutmalı​

Bence artık bindirim etiketi gelmesi lazım :D

NightWish2434

80+ Silver

Casper Excalibur E75C.117F-DFD0X-0SD Intel Core i7-11700F 32 GB RAM 1 TB SSD 12 GB RX 6700XT FreeDOS Sıvı Soğutmalı​

bu fiyat ne Allah aşkına :D

no-name

80+ Silver
Yani arkadaşlar sizlerde haklısınız tabi
Ama ben başlıkta belirttim marka hazır sistem diye. İnsanlar evine sistem alacağında babaları illa markalı olsun isteyen var. Benim gibi bir yerde çalışıpda eli ayağı düzgün bir sisteme ihtiyaç duyan ama patronun markalı olmasa almayan bildiği duyduğu tek marka olsun isteyen insanlar var. Siz sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Adı üstünde toplama sistem ve Marka hazır sistem bunu atlıyorsunuz bence. Ben patrona istediğim tadar böyle toplarsak daha iyi daha ucuz diyeyim veya biri babasına anlatsın uğraşsın aldıramaz. Ama bu sistem casper bilindik marka diye gider alır. Ve marka bileşen olarak bende uygun görüp attım. Kusura bakmayın ne diyeyim yani.
Patronlar ve babalar marka hariç hazır sistem almıyorlar mı yani 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda bu bilgisayarı alacak 1 tane adam çıkmaz

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Patrona, bunu daha ucuza daha iyi toplarız diyeceksin ve patron hayır diyecek öyle mi? :)

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Patronlar ve babalar marka hariç hazır sistem almıyorlar mı yani 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda bu bilgisayarı alacak 1 tane adam çıkmaz
Trilyon bütçeler yöneten şirketin yöneticileri de saf zaten laf olsun reyon dolsun diye sistem çıkarıyorlar. Var ki piyasada bir karşılığı halen reyonda tutuyorlar sistemi. Yani ucuz yapıp 20 satacağıma bu fiyata 2 satarım stratejisi de olabilir.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
kaç yıllık iş hayatı tecrübesine sahipsiniz? kaç işveren ile çalıştınız?
36 yaşındayım 16 yıldır çalışıyorum. 5 işverenin yanında çalıştım onlarcasını da tanıyorum. Aralarında bana bu sistemi gösterse ve bende daha uygun fiyata daha iyisini alabileceğini söylesem birtanesi bile bunu almakta ısrarcı olmaz.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
36 yaşındayım 16 yıldır çalışıyorum. 5 işverenin yanında çalıştım onlarcasını da tanıyorum. Aralarında bana bu sistemi gösterse ve bende daha uygun fiyata daha iyisini alabileceğini söylesem birtanesi bile bunu almakta ısrarcı olmaz.
Haklısın, bende onlarcasını gördüm yok sinerjiden sistem aldıramıyorum yok babama toplama bilgisayarı nasıl aldırırım, patron vatan ve teknosa harici bilgisayar almıyor diyeni.

Can...

80+ Platinum

Klasik ÇÖPkalibur

ANYA

80+ Bronze
bu ne olum buna indirim sayılmaz ki dolandırıcı resmen, laptop bu kadar satmıyordu i7 12700h+3070 30k satıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Volkan esen
yazmayayım dedim ama bu nedir arkadaş indirim diye atmış uyaran arkadaşlara da 4 sayfa bir de hata yapmışım diyeceği yere bir de attığı fahiş fiyat kelimesinin bile az kalacağı sistemi savunmuş bilindik marka diye casper övmüş büyük şirketleri araya sokmuş bilmeyen babaları sokmuş yani şurada şu konuya verilecek tek cevap kusura bakmayın indirim gibi gözüktü gözüme açmış bulundum demek hatanın neresinden dönsen kardır da bu da hataya 180 gidilmiş yorum yazmayayım dedim ama hata da değil artık bu düpedüz yanlış yönlendirme dolandırıcılık artık bir de insanların attığı sistemleri kötülemiş 6700xt nin en babası 10k zaten diğer parçaları nusret altından mı yapıp koymuş casper hangi parçayı üretip koymuş da değer biçmiş buna

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
yazmayayım dedim ama bu nedir arkadaş indirim diye atmış uyaran arkadaşlara da 4 sayfa bir de hata yapmışım diyeceği yere bir de attığı fahiş fiyat kelimesinin bile az kalacağı sistemi savunmuş bilindik marka diye casper övmüş büyük şirketleri araya sokmuş bilmeyen babaları sokmuş yani şurada şu konuya verilecek tek cevap kusura bakmayın indirim gibi gözüktü gözüme açmış bulundum demek hatanın neresinden dönsen kardır da bu da hataya 180 gidilmiş yorum yazmayayım dedim ama hata da değil artık bu düpedüz yanlış yönlendirme dolandırıcılık artık bir de insanların attığı sistemleri kötülemiş 6700xt nin en babası 10k zaten diğer parçaları nusret altından mı yapıp koymuş casper hangi parçayı üretip koymuş da değer biçmiş buna
Çok boş yapmışsın, ucuz değil kazık de geç. Varsa sisteme alternatifin önerirsin istersen. Yok kusurmuş yok dolandırıcılıkmış, ukalalık yapmanın alemi yok.

Top Bottom