3090 değilde 3080TI toplanır zaten aralarında fark yok denecek kadar az3090 toplarım 31.799 liraya diyen arkadaşlar rica etsem toplar mısınız?
abartmasak mı acaba
Hayırlı olsunSistemin fiyatı kadar abartı yapıyorum kardeşim ? Şimdi gidip sistemin fiyatına da laf yap. Ve 3080li yeni sistem topladım 18.700 TL ye. İkinci el 3090 alır toplarım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Doğru ise çıkarsın göstersin, fiyat şişik evet ama var mı bu özelliklerde bir sistem bu fiyata? Ben göremedim sıfır yok. varsa atarsınız,bu daha avantajlı dersiniz konu kapanır.doğru söylüyor bu fiyatlar 6-7 ay öncede kaldı gpudaki fahiş fiyatlar bittiği için bulunabilir
Sen bu fiyata şuan bu özelliklerde sıfır sistem göster, ben zaten konu açmam daha!!!böyle konu açanları banlamak lazım
blokDoğru ise çıkarsın göstersin, fiyat şişik evet ama var mı bu özelliklerde bir sistem bu fiyata? Ben göremedim sıfır yok. varsa atarsınız,bu daha avantajlı dersiniz konu kapanır.
Sen bu fiyata şuan bu özelliklerde sıfır sistem göster, ben zaten konu açmam daha!!!
Diyeceğim ama yinede iddialı konuşmayım. Sen yinede göster?
Sadece işlemci 5900x yaptığında 24 küsür diyor, anakart ramler m2ssd ve sıvı soğutucu yu 4k ya nasıl alıyorsun?Ryzen 9 5900x, X570 anakart, 4 slot 32 gb ram, 1tb m2 ssd ile bu sistem rx 6800!!! ile 28.790 TL tutuyor. şaka gibi hahah
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mevcut kasanın üstünden gidelim o zamanDoğru ise çıkarsın göstersin, fiyat şişik evet ama var mı bu özelliklerde bir sistem bu fiyata? Ben göremedim sıfır yok. varsa atarsınız,bu daha avantajlı dersiniz konu kapanır.
Sen bu fiyata şuan bu özelliklerde sıfır sistem göster, ben zaten konu açmam daha!!!
Diyeceğim ama yinede iddialı konuşmayım. Sen yinede göster?