Undervolt yapabilirsinMerhaba
Bugün Teknosadan Casper Excalibur G900 laptop aldım özelleştirilmiş halde. Casperin servisi kötü evet deneyimleyen arkadaşlarım var. Sizce bu laptop nasıldır? Lütfen objektif cevap verin. Masaüsti alsaydın demezseniz sevinirim. Kısaca bazı bileşenleri bu;
i7
RTX2060
16GB RAM
Merhaba
Bugün Teknosadan Casper Excalibur G900 laptop aldım özelleştirilmiş halde. Casperin servisi kötü evet deneyimleyen arkadaşlarım var. Sizce bu laptop nasıldır? Lütfen objektif cevap verin. Masaüsti alsaydın demezseniz sevinirim. Kısaca bazı bileşenleri bu;
i7
RTX2060
16GB RAM
güzel kanka sevindim snein adınageçmiş olsunluk bir durum yok gayet memnunum hiç bir sorunu yok abartıldığı kadar kötü değil ısınma sorunuda max modunu açarak çözülüyor
Memnunsun şimdilik 1 ay geçmiş...geçmiş olsunluk bir durum yok gayet memnunum hiç bir sorunu yok abartıldığı kadar kötü değil ısınma sorunuda max modunu açarak çözülüyor
o fiyata daha iyi laptoplar var araştırıp alsaydınMerhaba
i7
RTX2060
16GB RAM
bende 2010 yılında alınmış bir casper nirvana var ondada ısınma sorunu var ama hiç tamire gitmedi şu ana kadar sadece ram takviyesi yapıldı hala çalışıyor ama kullanılmıyor bir de dell laptop var 7 yıllık anakartında çatlak var ama hala çalışıyor evet çok yüksek bir beklenti olmaması lazım amam büyük bir marka tercih etmeye kalkıldığında 2500-3000 TL lik bir fark oluyorMemnunsun şimdilik 1 ay geçmiş...
Şuan tek yapabileceğimiz şey bozulmamasını ummak. İyi günler hayırlı olur inşallah
o zaman için yoktuo fiyata daha iyi laptoplar var araştırıp alsaydın
YardımMerhaba
i7
RTX2060
16GB RAM
Şu i3 i5 i7 olayına aldanmayın i7 ney i7 ??Merhaba
i7
RTX2060
16GB RAM
Casperde tek sorun ısınma mı? parça kalitesi kötü müdür dış kasa değil iç bileşenleri
Geçmiş olsunMerhaba
i7
RTX2060
16GB RAM
Hocam Monster var bu fiyatlarda , soğutması iyi en azından Casper'a görebende 2010 yılında alınmış bir casper nirvana var ondada ısınma sorunu var ama hiç tamire gitmedi şu ana kadar sadece ram takviyesi yapıldı hala çalışıyor ama kullanılmıyor bir de dell laptop var 7 yıllık anakartında çatlak var ama hala çalışıyor evet çok yüksek bir beklenti olmaması lazım amam büyük bir marka tercih etmeye kalkıldığında 2500-3000 TL lik bir fark oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman için yoktu