Casper g870 5060 alınır mı Yardım

ttberke

80+
Reaksiyon skoru
5
Üniversite için almak istiyorum bu model alınır mı en az 4-5 yıl götürsün istiyorum. Kronik sorunu falan var mıdır. 40-60k arası başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. 58k oluyor
1000069110.webp

taksitlimi alacaksın?

Şunlarada bak daha iyi veya fazla taksit bulabilirsin. 12 taksit çok vade farkı koyar vade farksız almaya çalış.
Yok vatanda puanlarla birlikte 58 küsüre peşin fiyatına 12 taksit oluyor. Bilgisayar güzel mi sorunu var mı bilgin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunlarada bak daha iyi veya fazla taksit bulabilirsin. 12 taksit çok vade farkı koyar vade farksız almaya çalış.
Slayer ,erazer gibi markaları bilmiyorum çok güvenemiyorum. Satıcısı veya teknik desteği nasıldır. Bu markalar yeni mi çıktı

Yok vatanda puanlarla birlikte 58 küsüre peşin fiyatına 12 taksit oluyor. Bilgisayar güzel mi sorunu var mı bilgin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slayer ,erazer gibi markaları bilmiyorum çok güvenemiyorum. Satıcısı veya teknik desteği nasıldır. Bu markalar yeni mi çıktı
Benim bildiğim bi sorunu yok. Erazer pek iyi değil slayerlar güzel cihazlar teknik desteği iyi daha önce almıştım pc.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,102
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri