Worldcardım yok 3 taksit oluyor en fazlataksitlimi alacaksın?
Genel olarak bilgisayar nasıl 58 bine 12 taksit ile alsam mantıklı olur mutaksitlimi alacaksın?
Worldcardım yok 3 taksit oluyor en fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel olarak bilgisayar nasıl 58 bine 12 taksit ile alsam mantıklı olur mu
Yok vatanda puanlarla birlikte 58 küsüre peşin fiyatına 12 taksit oluyor. Bilgisayar güzel mi sorunu var mı bilgin var mı
Şunlarada bak daha iyi veya fazla taksit bulabilirsin. 12 taksit çok vade farkı koyar vade farksız almaya çalış.
Slayer ,erazer gibi markaları bilmiyorum çok güvenemiyorum. Satıcısı veya teknik desteği nasıldır. Bu markalar yeni mi çıktı
Şunlarada bak daha iyi veya fazla taksit bulabilirsin. 12 taksit çok vade farkı koyar vade farksız almaya çalış.
Benim bildiğim bi sorunu yok. Erazer pek iyi değil slayerlar güzel cihazlar teknik desteği iyi daha önce almıştım pc.Yok vatanda puanlarla birlikte 58 küsüre peşin fiyatına 12 taksit oluyor. Bilgisayar güzel mi sorunu var mı bilgin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Slayer ,erazer gibi markaları bilmiyorum çok güvenemiyorum. Satıcısı veya teknik desteği nasıldır. Bu markalar yeni mi çıktı
Asusta 12gb 512gb 5050 var ram ve ssd düşük kalmıyor mu ilerde yükseltme ile uğraştırsın istemiyorumCasper marka cihaz alınmaz. Alabiliyorsanız ASUS alın.
Model olarak önerebileceğiniz nedir 50bin tl gibi 9 veya 12 taksit varsa alabilirimCasper marka cihaz alınmaz. Alabiliyorsanız ASUS alın.